'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго дня, в будинку де я прожваю опалення було надан...  (Прочитано 2620 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pavel

• Гість

Доброго дня, в будинку де я прожваю опалення було надано з запізненням на два тижні, чи повинен я сплачувати рахунок за повний місяц, якщо ні то як можливо оскаржити, голова коперативу відмовляється перераховувати.
завчасно дякую за відповідь.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ваш голова кооперативу мабуть не знає про існування розпорядження КМДА № 2306 від 26.12.2002 р., яким затверджена Методика проведення перерахунків, обов\\\'язкова для житлово-експлуатаційних організацій та Київенерго. На підставі цього розпорядження Ви маєте право вимагати проведення пререрахунків не тільки за поточний розрахунковий опалювальний період, але й за минулі періоди. У разі відмови - звертайтеся до суду. Майте на увазі, що тарифи на центральне опалення у м. Києві розраховані у припущенні, що на кожен квадратний метр опалювальної площі щороку буде витрачатися 0,147 Гігакалорії теплової енергії. Протягом останніх років зими були теплими, а тому кількість тепла споживалося менше, іноді в 2 рази. Це і є підставою для перерахунків. Якщо протягом деякого часу опалення не було взагалі, то це автоматично буде враховано при проведенні перерахунків. Проблема в тому, що у нас ні закони, ні нормативно-правові акти місцевої влади не виконуються.
Єдина надія на суд.
Як Ви мабуть зрозуміли, мені вдалося через суд повернути вже не один десяток тисяч гривень для своїх сусідів та знайомих. Спробуйте і Ви. Матеріалів на цьому сайті достатньо.
Записаний

pavel

• Гість

Дякую за грунтовну відповідь, розраховую на Вашу допомогу.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email