Колегія вже відома: Федотов-Бабенко-Мельничук. Відводів не заявлено. В с/з крім мене, як апелянта, з'явилися представники НКРЕ (ліквідованого) та Київенерго. При цьому текст апеляції у них був з Форуму
бо суд саму скаргу не відправляв. Саму повістку отримали сьогодні вранці. В ухвалі КААС, на відмінність від викладеної вище, написано про письмове провадження. С/з розпочалося з розгляду моєї заяви про забезпечення позову від 18.05.2012 р. -у задоволенні відмовлено (тексту поки що не маю). Далі було порушено питання про зупинення провадження до набрання законною силою рішення по справі 2а-1316/12/2670:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5667.0.htmlНКРЕ повідомило про постанову Качура від 17.05.2012 р. про відмову у задоволенні позову Кличка до НКРЕ, отриману тиждень тому (я її не отримував). Щодо зупинення провадження поклалися на розсуду суду. Після чого суд вирішив з'ясувати -чи набрала постанова від 17.05.2012 р. законної сили і оголосив не передбачену КАС перерву до
09 серпня 2012 р. о 14-30. Отже, є очевидним небажання приймати законне і обгрунтоване рішення по цій справі.