Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Ви мене знову не зрозуміли.Я кажу не про те, "чи мав ДП "ЕКОС" прибуток фактично?, а по розрахунках показує, що у них збитки", а про те - чи можете Ви, (або я) довести в суді, що вони надають не правильний розрахунок, і насправді у них збитків не має.Тому коли я запитав у Вас "Чи мали вони прибуток від своєї діяльності?", я мав на увазі - "чи надавали вони до суду розрахунок, в якому у них прибуток, чи розрахунок де у них збитки від їхньої діяльності?"Чи може взагалі не надавали ніякого розрахунку?
А мені ще й потрібно розібратись з "економікою" модульної котельні.Як це зробити поки що не знаю.Кажуть же посадовці, що після підвищення цін на россійський газ по формулі прив"язаній до ціни нафти, житлово комунальне господарство дотується державою(тому і хочуть підняти ціни на газ, для населення, щоб цього уникнути).А чи дотується зараз закупівля газу для модульних котелен, яка в моєму будинку?Може вони купують газ не по ціні "для населення", а по повній ціні?
Цитата: stepan від 28 Червня 2012, 03:09:23А мені ще й потрібно розібратись з "економікою" модульної котельні.Як це зробити поки що не знаю.Кажуть же посадовці, що після підвищення цін на россійський газ по формулі прив"язаній до ціни нафти, житлово комунальне господарство дотується державою(тому і хочуть підняти ціни на газ, для населення, щоб цього уникнути).А чи дотується зараз закупівля газу для модульних котелен, яка в моєму будинку?Може вони купують газ не по ціні "для населення", а по повній ціні?
Зьявилось таке оголошення в під"їзді будинку - (click to show/hide)
Цитата: stepan від 11 Липня 2012, 01:29:51Зьявилось таке оголошення в під"їзді будинку - (click to show/hide)Яке?
Автор: NimfaНаш ЖЕКа (Екос) також. Це означає лише одне: якість буд-ва надзвичайно низька, і як правильно каже Helen, будинок має через кілька років розсипатися, при цьому ЖЕКа з наших сплат за ЖКП вже нагріб заплановане і витрачати ці кошти в майбутньому на ремонт не входить у його плани. Тому найкраще його перекинути на ОСББ.
В законному порядку право на будинок юридично набуваються тільки при створенні ОСББ.
Р І Ш Е Н Н Я КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційним зверненням Ярового Сергія Івановича та інших громадян про офіційне тлумачення положень пункту 2 статті 10 Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду" м. Київ Справа N 1-2/2004 2 березня 2004 року Представник Асоціації інвесторів "Сучасна архітектура та будівництво" Балацька О.О. на пленарному засіданні Конституційного Суду України стверджувала, що частка власності окремого громадянина в загальній власності законодавством не визначена, як не визначено і саме поняття "співвласність", і що не розроблено механізму передачі або набуття права власності на багатоквартирний будинок. Лише право власності громадян на квартиру оформляється свідоцтвом про право власності на неї. http://zakon2.rada.gov.ua/rada/show/v004p710-04
КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я N 1820 від 31.08.2001 Зареєстровано в Київському міському управлінні юстиції 31 серпня 2001 р. за N 62/364 Про затвердження Положення про порядок оформлення права власності на об'єкти нерухомого майна Затверджено розпорядження Київської міської державної адміністрації від 31 серпня 2001 р. N 1820 Зареєстровано в Київському міському управлінні юстиції 31 серпня 2001 р. за N 62/364 Положення про порядок оформлення права власності на об'єкти нерухомого майна 2. Об'єктами нерухомого майна, на які оформляється правовласності з видачею свідоцтв, є: 2.1. Житлові будинки (домоволодіння), розташовані наземельній ділянці під окремим номером по вулиці, площі, провулку,окремо визначені частини цих будинків (домоволодінь). 2.2. Нежитлові будинки, будівлі виробничого, господарського,соціально-побутового та іншого призначення, їх комплекси,розташовані на окремих земельних ділянках вулиць, площі,провулків, під окремими порядковими номерами, окремо визначенічастини цих будинків (будівель, їх комплексів). 2.3. Вбудовані в житлові будинки та прибудовані до житловихбудинків нежитлові приміщення (в т. ч. комори, інші приміщенняпобутового призначення). 2.4. Квартири у багатоквартирних будинках. 2.5. Дачі, садові будинки. 2.6. Гаражі (в т. ч. одно-, двоповерхові, багатоповерховігаражі, наземні та підземні гаражі), гаражі-автостоянки,автопаркінги та машиномісця в них (в т. ч. розташовані увбудованих та прибудованих нежитлових приміщеннях в житловихбудинках), гаражні бокси, інші капітальні споруди, які знаходятьсяна територіях гаражних кооперативів чи товариств.http://www.uazakon.com/document/spart25/inx25708.htm
КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я N 1820 від 31.08.2001 Зареєстровано в Київському міському управлінні юстиції 31 серпня 2001 р. за N 62/364
Цитувати КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я N 1820 від 31.08.2001 Зареєстровано в Київському міському управлінні юстиції 31 серпня 2001 р. за N 62/364 А Ви знаєте, що цей "дохумент" не було оприрлюднено у ЗМІ?
Степане, під спойлером не видно ніякого оголошення.
Цитата: ВасьОК від 03 Вересня 2012, 18:44:43Цитувати КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я N 1820 від 31.08.2001 Зареєстровано в Київському міському управлінні юстиції 31 серпня 2001 р. за N 62/364 А Ви знаєте, що цей "дохумент" не було оприрлюднено у ЗМІ?Будь ласка, бажано опублікувати документ, або надати посилання на повний текст. Щоб розуміти, що з цим далі робити.
КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я N 1820 від 31.08.2001 http://www.uazakon.com/document/spart25/inx25708.htm
А Ви знаєте, що цей "дохумент" не було оприрлюднено у ЗМІ?
Цитата: Тетяна Academia від 04 Вересня 2012, 11:30:41Цитата: ВасьОК від 03 Вересня 2012, 18:44:43Цитувати КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я N 1820 від 31.08.2001 Зареєстровано в Київському міському управлінні юстиції 31 серпня 2001 р. за N 62/364 А Ви знаєте, що цей "дохумент" не було оприрлюднено у ЗМІ?Будь ласка, бажано опублікувати документ, або надати посилання на повний текст. Щоб розуміти, що з цим далі робити.Я ж надав посилання на повний текст документу у своєму пості, ось воно -ЦитуватиКИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я N 1820 від 31.08.2001 http://www.uazakon.com/document/spart25/inx25708.htm