'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Очень рад за жильцов ОСМБ \"Престиж\" , доказавших незако  (Прочитано 3268 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Очень рад за жильцов ОСМБ "Престиж" , доказавших незаконность Расп.№ 641-643 и т.п.однако в действительности ли они платят по старым тарифам? У нас например ГИВЦ выставляет счета по тарифам Черновецкого Несмотря на то, что подобных решений судов уже несколько и видимо решение по делу УСМБ "Престиж" обжаловано в Апелляционной инстанции.
У меня например есть аналогичный ответ из Горуправления юстиции , однако 08.02.08г. мне отключили свет тайно ,без уведомления отогнув дверцу эл.щита и обрезав один провод, ведущий к счетчику эл.энергии. видимо за то , что я отказываюсь оплачивать по незаконным тарифам и подавал в суд на теже распоряжения Черновецкого.
Поэтому прошу совета у Вас , Виктор Иванович и у других форумчан куда действеннее обжаловать подобный произвол видимо со сторны АТ" Киевэнерго"? И какие могут быть для меня последствия за самосотоятельное подключение эл.энергии .Сам я могу поключить два конца - это несложно.
Также хочу узнать каким образом можно самостоятельно не используя квитанции ГИВЦ оплачивать ЖКУпо старым тарифам?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Шановний Вікторе Андрійовичу!
« Reply #1 : 09 Лютого 2008, 18:41:52 »

Шановний Вікторе Андрійовичу!
Хочу Вам відповісти наступним чином.
Як платять мешканці будинку, де створене ОСББ "Престиж", - мені достеменно невідомо. Заголовок публікації http://io.com.ua/3068394 є журналістським прийомом, щоб зацікавити читачів.
Зате мені точно відомо, що я особисто, моя дочка і моя невістка (проживають у різних квартирах м. Києва) сплачують за комунальні послуги за "старими" тарифами на підставі отриманих судових рішень та укладених договорів. Але не на рахунок посередника, яким є КП ГІОЦ, а прямо на рахунок балансоутримувача, яким поки-що залишається КП УЖГ. Що "малює" КП ГІОЦ (борги) - на має юридичного значення, оскільки декількома судовими рішеннями встановлено, що рахунки КП ГІОЦ є нікчемними документами, і оплачувати їх можна хіба що з метою надання благодійної допомоги Черновецькому. Юридичних наслідків вони не породжують.
Що стосується сплати за електропостачання, то у даному випадку Ви неправі. Тарифи на електроенергію від Черновецького не залежать. Цей вид послуг відноситься до першої групи відповідно до класифікації, наведеної в ЗУ "Про житлово-комунальні послуги". Тарифи за ел-енергію, як і за газ, встановлює НКРЕ.
Можливо, Ваші кошти не надходять на банківський рахунок Київенерго? Можливо тому, що Ви платите не на рахунок Київенерго, а в КП ГІОЦ?
Відмовтеся від посередника КП ГІОЦ. Тим більше, що по ЗУ "Про електропостачання" виконавцем послуг для усіх мешканців багатоквартирних будинків є Київенерго. У кожному районі м. Києва існують МСД (міжрайонні сервісні дільниці) Київенерго. Там Ви можете отримати бланки квитанцій для безпосереднього розрахунку з постачальником.
Що стосується інших житлово-комунальних послуг, то є елементарна можливість сплачувати на поточний рахунок балансоутримувача через той же Ощадбанк згідно з затвердженою формою Заяви на переказ готівки на користь юридичної особи. Зразок такої заяви можете знайти на моєму сайті у розділі "Фотоальбом". Банк Вам надасть цей бланк безкоштовно, можливо навіть за спрощеною формою, такою наприклад, як використовується при сплаті державного мита. Єдине, що додатково вимагають - вказати Ваш ідентифікаційний номер.
Щодо самовільного підключення електропостачання - не радив би жартувати з огляду на вище зазначене. Вам необхідно зайти до свого МСД і врегулювати питання про погашення заборгованості. А потім регулярно сплачувати на рахунок Київенерго.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ось він цей зразок Заяви на переказ готівки:
http://io.com.ua/1442527  
Не обов\\\'язково платити через комерційні банки. Ці банки недавно підняли комісійну винагороду за свої послуги до захмарних висот. Можна знайти банк, який до цього ще не додумався, "Київ", наприклад. Я особисто сплачую через Ощадбанк з нульовою комісією, причому однією заявою за три сім\\\'ї одразу. Економлю час, нерви і гроші.
Моя діяльність супроводжується бурхливими оплесками з боку бухгалтерії КП УЖГ, всі встають, коли я до них приходжу, і у приміщеннях довго гримить та не вщухає бурхлива овація на мою честь, як за часів дорогого Леоніда Ілліча Бреєнєва.
Ще б пак, мої "живі гроші" надходять їм безпосередньо, хто ж відмовиться?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Помилочка вийшла, не "Бреєєнєва", а Брежнєва. I bag your pardon!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email