'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Против сотрудников ЖКХ возбуждено у/д по ст.162 КК :P  (Прочитано 9036 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
Не вижу смысла "городить огород". Тем более, придумывать историю про воров, которые пытались украсть счетчики.
Дійсно, не варто.
Цитувати
Тамбуры мы даже не достраивали. Просто, отгородили от лестничной клетки и лифта.
Якщо ця перегородка ніяк не оформлялася, то  "ЖЕКа" буде посилатися на техпаспорт будинку, в якому це площа сходової клітки. Крім того їх впустила сусідка. Тобто  проникнення навряд чи буде доведено.
Мабуть дійсно слід зосередитись на самоправстві.
Записаний

Mariasha

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Не вижу смысла "городить огород". Тем более, придумывать историю про воров, которые пытались украсть счетчики.
Дійсно, не варто.
Цитувати
Тамбуры мы даже не достраивали. Просто, отгородили от лестничной клетки и лифта.
Якщо ця перегородка ніяк не оформлялася, то  "ЖЕКа" буде посилатися на техпаспорт будинку, в якому це площа сходової клітки. Крім того їх впустила сусідка. Тобто  проникнення навряд чи буде доведено.
Мабуть дійсно слід зосередитись на самоправстві.

К сожалению, никак не оформлялось. Но я думаю вот что: мой дом был сдан в эксплуатацию в девяностом году. я с семьей проживаю в нем, с мoмента сдачи в эксп. ЖКX образовался лишь в 2003м. С девяностого, мы ежемесячно оплачиваем квартлату. У кого больше прав на електросети подъезд и т.д.? у меня, как у совладельца или у этой шарашкиной конторы, которая там вообще с боку припеку? ЖКX, до сиx пор, не соизволило заключить со мной договор. НИКАКИX прав на свое совместное владение я ему не передавала.

Cудья зачитала пояснение сотрудника Жкx, который ссылался на плановый обxод и утверждал, что квартиру НЕ ОТКЛЮЧАЛ и уж тем более не перерезал провода. Только вот это прокатило бы если б не было закрывающегося на замок тамбура. В тот день, дома была толко я и соседка. Я никого вообще не впускала и не видела, а соседка уверяет, что за целый день приxодилu только один раз и это были сотрудники ЖКx, которые попросили дать доступ к счетчику для снятия  показаний. Если б они предупредили, что пришли отрезать свет, она бы иx не впустила; в наше отсутствие. Судья не глупая и сразу обратила на это внимание.
« Останнє редагування: 07 Березня 2013, 11:15:29 від Mariasha »
Записаний

Mariasha

• *
    • Перегляд профілю

Вот как раз это и есть тайное проникновение!! Потому что, они пришли с одной единственной целью= отрезать мне незаконно свет. И обратились почему то, не ко мне, а к соседке, не посчитав своей обязанностью поставить меня в известность. Вот если б отрезали свет соседке, которая иx впустила это не было б тайным проникновением. Или если бы я впустила.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Автор: Mariasha:
Цитувати
Автор: stepan:
Цитувати
Тоді можна починати кримінальне провадження проти любого працівника ЖЕКу, який без згоди тих, хто володіє допоміжними приміщеннями будинку проник до них?

Так. І це правильно. Оскільки, я несу  відповідальність за порушення цілістності  пломби на лічильнику у електрощітку чи  псування електромережі. Чому я повинна платити захмарні штрафи за порушення пломби лічильника перед РЕС? А може працівник ЖКХ навмисно пошкодить пломбу, щоб мене Рес оштрафував? Я згодна тільки в одному, я не маю права не допустити працівників ЖКХ до системи ЦО, якщо це планова перевірка чи аварійна ситуація. Але це не означає, що вони мають право увійти в мою квартиру без мого відома. Теж саме і з електромережею.

А це ст.233 КПК КПК12   ПРОНИКНЕННЯ ДО ЖИТЛА
Не правильно.  stepan запитував про допоміжні приміщення   житлового   будинку, які приватизуються одночасно з квартирами, але в яких  обслуговуюча організація виконує певні роботи ( наприклад: - обслуговування сміттєпроводів;  - обслуговування ліфтового обладнання; та інше). А Ви про свій тамбур.
У разі аварійної ситуації в межах Вашої квартири і Вашої відсутності,
Цитувати
у невідкладних  випадках,  пов'язаних з урятуванням життя людей та майна, може бути здійснене проникнення до житла та іншого володіння  особи  для проведення в них огляду та ліквідації аварій без отримання згоди споживача (несанкціонований доступ) у порядку, встановленому цією статтею.
   порядок  доступу визначено ст. 17 ЗУ "Про ЖКП".
КПК тут ні до чого. "ЖЕК" не здійснює кримінального провадження. Ст. 233 КПК регулює проникнення до житла чи іншого володіння особи в рамках кримінального провадження.

« Останнє редагування: 07 Березня 2013, 21:10:20 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Вот как раз это и есть тайное проникновение!! Потому что, они пришли с одной единственной целью= отрезать мне незаконно свет. И обратились почему то, не ко мне, а к соседке, не посчитав своей обязанностью поставить меня в известность. Вот если б отрезали свет соседке, которая иx впустила это не было б тайным проникновением. Или если бы я впустила.
Суд встановив
Цитувати
При проведенні перевірки не з'ясовано, хто є власником житлового приміщення, скільки осіб проживає та прописано, не опитані усі причетні особи, свідки (сусідка), не витребувано інформацію з УЖКГ щодо здійснення чи не здійснення перевірки, ...
З'ясують: 1. Проникнення в саму кватриру не було. ЖЕКівці перебували лише в тамбурі.
2. В тамбур їх впустила сусідка, яка є як мінімум співвласницею цього тамбуру.  Тобто перебували вони в тамбурі за згодою одного зі співвласників.
3. Згідно до техпаспорту будинку,  це взагалі є площа сходової клітки.  Дозволу на перепланування нема:
Цитувати
1.4.3. До  елементів перепланування жилих приміщень належать: перенесення і розбирання перегородок,  перенесення  і  влаштування дверних   прорізів,   улаштування   і  переустаткування  тамбурів, прибудова  балконів  на  рівні  перших  поверхів  багатоповерхових будинків.
Цитувати
1.4.1. Переобладнання і перепланування жилих будинків,  жилих і  нежилих  у  жилих  будинках приміщень дозволяється робити після одержання дозволу  виконавчого  комітету  місцевої  Ради  народних
депутатів відповідно до законодавства.
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

А нервы беспредельщикам помотать?
Потому как наказать в нашем Гондурасе как-то не получается.
В основном наказывают невиновных и тех, кто прав :(
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email