'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Документи в(из) суд(а) через інтернет.  (Прочитано 1481 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

nemo

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 293
  • City: Запоріжжя
    • Перегляд профілю

Появилась интересная "услуга" на сайте:  "Вся судова влада України"
 
КАК ПРИМЕР: Форма для електронного інформаційного запиту на отримання публічної інформації

Інформація щодо роботи «Електронного суду»

Цитувати
Згідно наказу Державної судової адміністрації України від 31 травня 2013 року № 72 «Про реалізацію проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу» зі змінами внесеними наказом Державної судової адміністрації України від 14 червня 2013 року № 81, з 17 червня 2013 року у всіх місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції запроваджується порядок щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу в частині надсилання судом таким учасникам процесуальних документів в електронному вигляді, паралельно з документами у паперовому вигляді.

Ви маєте можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Правила реєстрації Користувачів та роботи в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу.

Дані Правила розроблені відповідно до Тимчасового регламенту обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу і визначають порядок реєстрації учасників судового процесу (далі – Користувачів) в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (далі - Система) та надсилання Користувачам процесуальних документів в електронному вигляді, паралельно з документами у паперовому вигляді відповідно до процесуального законодавства.
1.  Адміністратор сервісу електронної пошти «Електронний суд» (далі – Адміністратор) постачає послуги електронної пошти з метою надсилання судами загальної юрисдикції електронних копій процесуальних документів юридичним та фізичним особам, які зареєструвались у системі «Електронний суд», по судовим справам, у яких вони є учасниками (далі – Користувачі).
2.  Під послугами системи «Електронний суд» слід розуміти послуги пересилання електронних копій документів, зберігання електронних повідомлень для Користувача у почтовій скриньці сервісу «Електронний суд».
3.  Правила є договором приєднання, реєстрація Користувача підтверджує приєднання Користувача до даних Правил повністю та підтверджує його згоду з приведеними нижче умовами......


Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email