'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Що далі?  (Прочитано 36924 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

focus

• *
    • Перегляд профілю
Re: Що далі?
« Reply #30 : 29 Серпня 2013, 23:04:00 »

випадково немає ріщення виконкому що послуги згідно цього договору надавалися не повному обємі або неналежної якості?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #31 : 30 Серпня 2013, 10:13:46 »

Я може помиляюсь, але оскільки  "Власник житлового фонду - Вінницька міська рада" то утримувати і майно і прибудинкову територію повинен власник?
На мою думку - така позиція завідомо програшна. Цей варіант захисту своїх прав нещодавно використав учасник форуму Mata Однак судове рішення все поставило на свої місця.
Численні аргументи інших учасників форуму, модераторів - у відповідних темах. Пошукайте.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #32 : 30 Серпня 2013, 10:48:47 »

Аліна! Вам в допомогу. Зразки документів Засновника при захисті прав споживача ЖКП в суді.

ЗАПЕРЕЧЕННЯ проти позову КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» http://gro-za.io.ua/s83559/zaperechennya_proti_pozovu_kp_direkciya_z_upravlinnya_ta_obslugovuvannya_jitlovogo_fondu_

Зустрічна позовна заява до КП "Дирекція" у справі про стягнення боргу за ЖКП. http://gro-za.io.ua/s82594/zustrichna_pozovna_zayava_do_kp_quotdirekciyaquot_u_spravi_pro_styagnennya_borgu_za_jkp

Пакет заяв та клопотань до судового розгляду позову про стягнення заборгованості за ЖКП. http://gro-za.io.ua/s75888/paket_zayav_ta_klopotan_do_sudovogo_rozglyadu_pozovu_pro_styagnennya_zaborgovanosti_za_jkp

http://gro-za.io.ua/s81477/procesualni_dokumenti_do_sudovogo_rozglyadu_sporu_pro_styagnennya_zaborgovanosti_za_jkp Процесуальні документи до судового розгляду спору про стягнення заборгованості за ЖКП.

Матеріалів є дуже багато.

Чому я говорила про необхідність вивчення всіх матеріалів справи? Після ретельного вивчення матеріалів справи зазвичай знаходяться підстави для підготовки та подання від 5 до 10 (а може й більше) процесуальних документів. На них суддям доводиться якось реагувати. Це збільшує шанси споживача на перемогу, навіть в умовах тотальної упередженості суддів.
Записаний

Alina

• Гість
« Reply #33 : 30 Серпня 2013, 18:08:20 »

ДЯКУЮ!!!
Я сиджу перечитую, виписую. Так інформації дійсно багато, але не знаю як правильно її систематизувати та прив’язати до моєї справи. Особливо, що стосується  тарифів . Оскільки до суду не надано самих тарифів.
Буду подавати зустрічний позов  про заключення договору. Його подавати коли вже буде  повідомлення (повестка)  на суд чи раніше?
Записаний

Alina

• Гість
« Reply #34 : 30 Серпня 2013, 18:16:31 »

Матеріалів у справі дуже багато за рахунок актів виконаних робіт, при чому акти  по пару штук за кожен місяць, картки фактичної собівартості за 5 місяців.
Сам суддя листаючи акти виконаних робіт вказував на роботи, які не можуть виконуватися.
Записаний

Alina

• Гість
« Reply #35 : 30 Серпня 2013, 18:26:58 »

Передивившись картки фактичної собівартості підбила норми годин робітника Шевченко і вийшло, що вона в травні місяці відпрацювала 284,4527 годин. поділивши на 8 роб. годин,робітник попрацювала в травн 35 робочих днів. Чи я не правильно трактую цей документ? Виправте мене !!
Записаний

Alina

• Гість
« Reply #36 : 30 Серпня 2013, 18:33:06 »

Чи можу я вимагати документи і які, в підтвердження кількості електроенергії  для освітлення місць з/користування та ліфта. На попередній суд був наданий ось цей документ.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #37 : 30 Серпня 2013, 20:33:27 »

Чим передбачені такі документи як (або яким договором чи нормою права)" акти виконаних робіт" та інші.....

написати такі документи можу і я...... але чи дійсно були виконані роботи і хто їх замовляв у Вашому будинку і чи відносяться ці роботи до  житлово-комунальних послуг????

Записаний

Alina

• Гість
« Reply #38 : 30 Серпня 2013, 20:46:23 »

те саме я і доказувала в попередніх судах.  Але ВССУ сказало, шо не досліджували. в суді даказувала, що нічого не робилос а тільки писалося

Записаний

Alina

• Гість
« Reply #39 : 30 Серпня 2013, 20:47:46 »

Чим передбачені такі документи як (або яким договором чи нормою права)" акти виконаних робіт" та інші.....

Передбачено рішенням ВІнницької міськради.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #40 : 30 Серпня 2013, 20:51:41 »

Хто така вінницька міська рада у вашому будинку?
« Останнє редагування: 30 Серпня 2013, 20:54:40 від focus »
Записаний

Alina

• Гість
« Reply #41 : 01 Вересня 2013, 01:13:19 »

Хто така вінницька міська рада у вашому будинку?

Я чудово розумію, що вони ніхто, але одній бодатися з ними тяжко.
« Останнє редагування: 01 Вересня 2013, 01:19:57 від Alina »
Записаний

Alina

• Гість
« Reply #42 : 09 Вересня 2013, 23:38:49 »

Підскажіть, будь ласка, чи потрібно мені на цьому етапі розгляду надавати клопотання про 3-річну давність, про інфляційні, Н минулих засіданнях було це написпно в запереченні.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #43 : 10 Вересня 2013, 15:25:19 »

Підскажіть, будь ласка, чи потрібно мені на цьому етапі розгляду надавати клопотання про 3-річну давність, про інфляційні, Н минулих засіданнях було це написпно в запереченні.

А який зараз етап? Докази подаються клопотанням до початку розгляду справи по суті. Про 3-річну давність подається заява про її застосування.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #44 : 10 Вересня 2013, 18:02:19 »

А який зараз етап? Докази подаються клопотанням до початку розгляду справи по суті. Про 3-річну давність подається заява про її застосування.

якщо подаєте таку заяву про затосування строку позовної заяви, то ви визнаєте наявність правовідносин. краще просити розглядати позов в межах строку позовної давності. тобто хай жек доводить наявність заборгованості за три останні роки.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email