але тут в даному випадку не та підстава позову.
1. Так, якщо справу повернули у першу інстанцію на новий розгляд, ( я вірно зрозумів Ваше:
справа буде розглядатися незабаром розглядатися судом після кількарічного перебування в апеляційній інстанції (скасовано ухвалу першої інстанції)
), то можливо у Вас ще є можливість змінити підставу?
2. Якщо підстави Вашого позову геть не стосуються Статуту територіальної громади міста", тобто не стосуються і громадських слухань, то виникає питання: А навіщо Ви тут "ламаете копья" стосовно цих самих слухань? Чи Ви "ламаете комедию"?
Обясніть.на якій підставі громадяни організували "збори", "зібралися" на ці збори, та "провели" ці збори. та склали протокол.
Для отримання порад та пояснень потрібно викласти сканкопії тих документів та матеріалів, стосовно яких Ви цих пояснень потребуєте.
В даному випадку потрібно бачити як мінімум:
Повідомлення про проведення громадських слухань (гс), затверджений ОМС "Порядок проведення гс або відповідь ОМС про його відсутність, затверджений ОМС Статут територіальної громади, протоколи слухань.
"Маска, маска... Я Вас знаю..."
Шановний, дописувач. Ваша манера не викладати на форум потрібні матеріали і документи через небажання, або через їх відсутність ( бо Ви ставите питання та намагаєтеся аналізувати справи, до яких Ви не маєте стосунку ( знайдені в інеті), Не є прийнятною.
Вкотре нагадую:Який практичний сенс у Ваших питаннях? Ви є учасником судового процесу? Якого? На якій стадії перебуває процес? Для отримання порад потрібно викласти копіїї матеріалів справи.
[/b]
Попереджаю: У разі ігнорування зауважень стосовно викладення потрібних матеріалів, намаганні вести дискусію "взагалі" і "ні про що", Ваші дії вважатимуться троллінгом. А тему буде закрито.