Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
так как в прошлый раз я использовала сроки исковой давности то в етот раз ко мне претензия по заложенности с 2004 по 2011г.
3.название жэка постоянно меняется то кп сирець то киевжитлосвит а теперь комфортна вежа.
скажите а почему не нужно предлагать реструктуризацию?
иск за долги с 01.03.2004 до 01.08.2011 так могу ли я воспользоваться сроком исковой давности снова?мне почему то кажется, что нет(
а можно подождать пока суд примет решение естественно в пользу жека и снова написать заяву про скасування судового р.?боюсь я там и двух слов не свяжу а в письменном виде мне не страшно)
зачем же они пишут такой иск в котором второй раз не те сроки исковой давности?
большое спасибо за объяснения)скажите а заперечення нужно подать до суда или придти с ним в суд в назначенный день?
боюсь я там и двух слов не свяжу а в письменном виде мне не страшно)
Потрібно вимагати надання довідки від позивача чи ті ЖЕКи є його структурними підрозділами?
Стосовно розрахунку. Не відомо з чого беруться числа в "нараховано". Всі послуги звалили в купу? По кожній послузі повинен бути свій розрахунок з доказами: розмір тирифів і рішення про їх затвердження, розмір загальної площі квартири, розмір опалювальної площі квартири, дані показів лічильників або норми споживання з рішеннями, якими вони затверджені.
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМФОРТНА ВЕЖА"(ТОВ "КОМФОРТНА ВЕЖА")Ідентифікаційний код юридичної особи 39006151