'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Відносно людей, які проти. Люди завжди будуть проти, ос  (Прочитано 2625 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nashe Misto

• Гість

800 x 600, 61 кБ
Відносно людей, які проти. Люди завжди будуть проти, оскільки не завжди розуміють, чого вони хочуть, і не завжди усвідомлюють, чи їх бажання є законними.

ОЙ ЯК ПОГАНО ПРО ЛЮДЕЙ. НАШІ ЛЮДИ ГОТОВІ ХОДИТИ БЕЗ СВІТЛА І ЛІФТУ, АЛЕ НЕ ПОСТУПЛЯТЬСЯ. ЇМ НАБРИДЛИ ДУРНІ ЗАКОНИ І НЕКЧЕМНІ ПРАВИЛА.
Записаний

Комітет

• Гість

Nashe Misto - Павлоград - Україна, гадаю, що Ви даремно нападаєте на Віктора Івановича (хоча я, попервах, саме це і робив).

У мене питання, якщо Ваш ОСББ не є балансоутримувачем будинку, то у такому разі, хто ним є, яка юридична особа ? Мені цікаво, яким чином Вам цього вдалося досягти ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я не даю оцінку, добре це чи погано, а констатую факти: 99 відсотків людей поняття не мають, що таке законодавство. Можливо, їм це ні до чого. Але ті, хто виступають проти законів та правил, повинні довести, у чому полягає незаконність правил і неприйнятність законів.

Відносно рішимості "не поступитися" - може це й непогано, але вирішувати суперечки доведеться з посиланнями на закони, якими б "дурними" вони не були. Інакше серйозні державні інституції Вас не зрозуміють.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email