Форум > Оплата ЖКП

Списання боргу і субсидія

(1/3) > >>

03alla15:
В грудні 2016 року суд прийняв рішення щодо стягнення з мене заборгованості в межах строку позовної давності.

В особовому рахунку теплові мережі по теперішній час виставляють мені суму боргу з урахуванням заборгованості, яка утворилась за період, який перевищує 3 роки.

В зв'язку зі змінами в порядку призначення та надання населенню субсидій ( Постанова Кабінету Міністрів України від 26.04.2017  № 300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»), для нарахування мені субсидії я повинна не мати заборгованості більше, ніж 2 місяці, або підписати угоду про реструктуризацію боргу. На теперішній час я сплатила всю суму заборгованості в межах позовної давності, яку визначив суд. Але поточний борг 2017 рік і сума боргу, в стягненні якої суд відмовив тепловим мережам, відображена в моєму особовому рахунку.

У мене такі питання:
1. Якщо я підпишу угоду про реструктуризацію боргу, в якій буде зафіксована повна сума боргу, чи не визнаю я таким чином, що згодна сплачувати суму боргу який утворився в період за межами позовної давності?
2. Як уникнути визнання боргу і отримати субсидію.

Олександр_2015:
1. Визнаєте.
2. Ніяк.
Більше того, Вам треба терміново сплатити всі борги у межах позовної давності, бо зараз судовий збір для юридичних осіб за позови майнового характеру 1684 грн.! А ще є інфляційна складова боргу і 3% річних...

Columbina:
Получается засада?

Олександр_2015:

--- Цитата: Columbina від 20 Жовтня 2017, 09:05:51 ---Получается засада?

--- End quote ---
Ну если человек САМ признаёт "долг", который не признал суд, то кто ему "доктор"? Был суд, человек выполнил решение суда, значит у него просто НЕТ долга перед этим испонителем ЖКП! Нужно просто предоставить своему УПСЗН решение суда с квитанциями, подтверждающими выполнение этого решения суда, причем письменно (можно в электроннои виде, прилагая дубликаты квитанций), а если будет получен отрицательный ответ на просьбу о назначении субсидии, подать в суд на УПСЗН.

Юрій Васильович:

--- Цитата: Олександр_2015 від 16 Червня 2017, 01:22:23 --- бо зараз судовий збір для юридичних осіб за позови майнового характеру 1684 грн.!
--- End quote ---

Судовий збір до кінця 2017р. для юросіб 
--- Цитувати ---Стаття 4. Розміри ставок судового збору
1. Судовий збір справляється у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року, в якому відповідна заява або скарга подається до суду, - у відсотковому співвідношенні до ціни позову та у фіксованому розмірі.
2. Ставки судового збору встановлюються у таких розмірах:
1. За подання до суду:   
1) позовної заяви майнового характеру, яка подана юридичною особою   :   
1,5 відсотка ціни позову, але не менше 1 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб
--- End quote ---
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/3674-17
--- Цитувати ---Працездатні особи -        з  01.01.2017   -   1600 грн.
--- End quote ---
http://www.profiwins.com.ua/uk/directories1/subsistence-minimum.html
Тобто 1,5 відсотка ціни позову, але не менше 1600 грн. ( а не 1684). А якщо все завершиться на стадії СН, то у двічі меншому розмірі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version