'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Чому? Чому ми погоджуємося? Шановний наш Вікторе Івано  (Прочитано 2526 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nashe misto

• Гість

Чому? Чому ми погоджуємося? Шановний наш Вікторе Івановичу, Ви не вважаєте своєї особистої причетності до існуючих законів і правил ! То чому Ви захищаєте, оту нікчемну владу і їх безглузді закони і правила. Я вже пояснював, що хаосу не буде, наші люди звикли жити у комуно-феодалізмі. Коли у нас влада слабка, чи її зовсім немає - йде загально національний підйом і ми підприємці дуже радіємо коли наша влада зайнята сама собою. А може нам ця влада зовсім і непотрібна? Ми, громадяни утворюємо державу для колективного захисту, щоб один не був проти всіх, але навіщо нам держава, яка проти кожного з нас? Що саме Ви захищаєте у своєму форумі, закони, чи монополістів. Але, як же я їх ненавиджу отих довбаних монополістів! А Ви Вікторе Івановичу, що Ви думаєте про це (чи падлюк них), чи ворюг комуняк і їх діточок? За одні їх правила…………… Єх…………………………………….., !!!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я не захищаю владу. Гітлери приходять і відходять. А держава залишається. Держава є правовою, якщо відносини у ній здійснюються на основі права. Що таке право - це те, що хтось, або щось може або не може робити. Зміст права становлять закони, які приймаються Верховною Радою України. Якщо закреслити усі закони, то це означає закреслити право, перейти до анархії або диктатури. Я думаю, що ніхто, будучи у здоровому глузді, не стане на шлях анархії і не стане на шлях знищення держави. В кінці кінців така особа або організація не має права так діяти, і держава звісно захищається від подібних спроб.

Не радив би Вам гратися з вогнем. Ви елементарну суперечку, яку можна вирішити правовим способом, намагаєтесь узагальнити на всі правовідносини. Це хибний шлях.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Продовження теми про державу, владу, закони, судочинство, корупцію у державі: читайте нарис професора Жукова, відомого у м. Києві громадського правозахисника. Я підключаюсь до цієї справи. Поведінка корумпованих суддів дійсно ганебна. А постраждали діти - відібрали у них та ще й частково зруйнували дошкільний навчальний заклад. Сім років боротьби професора за права дітей: http://io.com.ua/s27367
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email