Судові справи > Судовий наказ

Робота по скасуванню судового наказу в Печерському р/с (2)

(1/13) > >>

andrk:
Доброго дня, шановний форуме!

Підіймаю цю свою стару тему тому, що не можу створити нову у цьому розділі. якщо можна прошу виділити в окрему. Бо сьогодні я отримав новий судовий наказ з того ж самого приводу, але на цей раз вже від Керуючої компанії Печерського району м.Києва. Поки що буду готувати проект заяви на скасування на основі своєї старої заяви  (додаток до посту   http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5743.msg21104.html#msg21104 ). викладу сюди за пару днів. Але буду вдячний за будь-які поради, бо обставини не зовсім тотожні попереднім. Зокрема, виникають питання:

- Свого часу був укладений договір між мною (точніше моєю мамою) і КП Печерська брама   http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6312.msg26984.html#msg26984  , з тих пір (з 2011р.) виконавець не надсилав жодних повідомлень про його розірвання або неподовження. Тепер виконавцем стала Керуюча компанія, а Печерська брама стала її дільницею (судячи з вивіски). Чи можна застосовувати цей договір до відносин з Керуючою компанією, чи є там якесь правонаступництво? Я щомісяця сплачую суму відповідно до договору, але нараховують весь час за "тарифами" з роспоряджень КМДА. В заяві на СН вони вказали лише період з травня 2015р, очевидно, з моменту створення КК, однак в платіжках, що вони надсилають, вони враховують значно більшу суму "боргу", тобто і за попериедні періоди також.
- Стягувач посилається на розпорядженя КМДА №442 (2015 р.) і 668 (2017 р.). Ці розпорядженння як я знаю, ще не скасовані судом, але вже оскаржуються. Чи можу я зараз посилатись на них як незаконні через те, що ОМС (Київрада) не створювала свого ВО у цьому
скликанні, і тому КМДА в даному разі не є ВО ОМС? Чи може на якісь інші аргументи?
- Що слід додати як докази до заяви окрім договору (якщо його можна тут застосовувати) та копій квитанцій про сплату?
- Боржником в наказі визначена лише моя мати, хоча ми обидва є співвласниками квартири , зареєстровані і мешкаємо в ній. Підписати складену мною заяву і віднести в канцелярію вона зможе, але в судовому засіданні я хотів би брати участь. Чи можна цього якось досягти? Якщо треба якась довіреність, як її оформити?

andrk:
Зменшив розмір, вибачте за гігантів, викладаю

andrk:
продовження 1

andrk:
продовження 2

andrk:
продовження 3

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version