'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nimfa

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 70
16
Тему знайдено.
Ось вона http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7424.0.html
Отже, з моменту подання позову до ухвалення рішення пройшло більше 3-х років.

По мірі появи вільного часу буду викладати інформацію про Печерське судочинство.
Коротко. Це був позов про перерахунок плати за ЦО за РКМДА 2306. Позовна давність була перервана начальником ЖЕКи, який письмово пообіцяв мешканцям провести перерахунок і розпочати нарахування за ЦО по будинковому лічильнику.
Судом було витребувано докази, серед яких були ті, що є підставою для проведення перерахунків, тобто Акти звірки нарахувань між ЖЄКом і Київенерго по кожному опалювальному сезону, які були оформлені належним чином і у яких було чітко вказано розмір коштів, які мали бути повернуті мешканцям за ЦО.

Дніпровське судочинство давало надію, але скористалося ліквідацією ЖЕКи і перекинуло справу до Печерського райсуду.
Справа попала до судді Остапчук. Це не суддя, а пісня. В якому стані вона пише рішення - не зрозуміло.
Хоча здається, що вона навмисно так пише, щоб цим маразмом замаскувати незаконність рішення.
Звертаю особливу увагу на абзац у мотивувальній частині (він є єдиним, який мав би пояснити, чому суд прийшов до висновку відмовити у задоволенні позову), це просто незвязний набір слів, з якого взагалі нічого не можна зрозуміти.

Оскільки відповідачі (ЖУ Лівобережне - структурний підрозділ ДП Екос) затягував надання доказів, затягував справу, потім взагалі її зупинив на підставі існуючого провадження в іншому суді про стягнення боргу за ЖКП, а потім ліквідувався, то справу було передано до Печерського суду за юр.адресою ДП "Екос". Печерський суд знав про те, що Екос також проходить процедуру ліквідації та затягував справу аж до ліквідації Екоса. Коли стало відомо, що Екос ліквідувався, я затягла в процес правонаступника Екоса - Київміськбуд, чиєю дочкою був Екос. Так у справі змінився відповідач, ДП Екос на КМБ.
КМБ затягло у справу (незаконно) 3-тю особу "ПУЕЦ", який ніби-то після Екоса обслуговує будинок і якому будинок у 2012 році передано на баланс. Але в позові позовний період для перерахунку - це 2007-2008, 2008-2009 та 2009-вересень2010 (тобто до моменту втрати чинності РКМДА2306 та до 2012 року, коли будинок було незаконно передано від Екоса до КМБ). Усі квитанції суду надано, на них зазначено, що будинок обслуговується ЖУ Лівобережне ДП Екос.

Виходячи з рішення суду, суд взагалі не встановлював, чи було порушено право позивача як споживача послуг, чи було порушено його право на перерахунок, чи виконав ЖЕКа свої зобовязання по перерахунку і чи мав робити перерахунок.
Натомість суд намагався розібратися, кому було передано будинок у 2012 році, що виходить далеко за межі позовного періоду та й з встановив (незрозуміло з яких доказів), що Екос документацію КМБуду не передавав.
З рішення так і залишилося незрозумілим, чому вимоги є безпідставними.
Я таких маразматичних рішень ще не бачила...

Зараз готую апеляцію.
Якщо в когось будуть поради, з радістю вислухаю. Останній термін подачі апеляційної скарги 17 серпня.

17
Итак, прошло 2 года (или может даже 3) с момента подачи мной иска о перерасчете за отопление по РКМДА 2306. За это время в деле сменилось 2-е судей, сменился и райсуд. Дело еще пару раз собирались перекидывать в другие суды. Но АСК возвращал их обратно. На самом деле волокита объяснялась тем, что ЖЭка, к которому был предъявлен иск, был на грани ликвидации, поэтому ответчик в сговоре с судьей тянули дело до ликвидации ответчика. Это было понятно по действиям судей, постоянных переносах дел, перебросках в другие суды и т.п., а также по содержанию самого решения. Мною был найден правопреемник, но суд это проигнорировал и, отказывая в удовлетворении иска, сослался на тот факт, что дом сейчас(!!!) обслуживается уже другим ЖЭКом.

Я когда-то завела здесь тему по своему иску, но теперь не могу ее найти. Хотелось бы подробности иска, процесса и само решение выложить именно в той, уже начатой в 2012-м или 2013-м году теме.
Сейчас буду подавать апелляцию на решение 1-й инстанции.

ЧТО-То я не нашел обоснования по перерасчету за табуляграммами , а опыт перерасчетов за ЦО очень полезен. Прошу дать ссылку по этим перерасчетам и когда у вас будет возможность хотя бы краткие разяснения. Спасибо!
Все объясню по ходу выкладывания моего дела, как только мне помогут найти мою тему...

UPD: Админы! Я так понимаю, что тема моя была в разделе "Цивильни справи", подраздел "Позови", но теперь ее там нет. Т.е. ее удалили без предупреждения. А это значит, что мне нужно снова заводить тему и все начинать сначала. А времени нет. Хреново...

18
Факт припинення у відкритому доступі, у держреєстрі є, там немає подробиць, наприклад, про правонаступника.

На СЗ втягнула відповідачем мамку цієї юр.особи.

Буду клопотати про витребування документів про ліквідацію.

А якщо нададуть документи, де не буде цієї інформації?

19
Відповідач, до якого предьявлено вимогу щодо перерахунку за ЦО по РКМДА2306 припинив свою діяльність (ліквідувався).
Позов досі знаходиться на розгляді у Печерському суді. На останнє судове засідання позивач не зьявився, але дізнався, що на ньому суддя заявила, що згідно з останніми даними реєстру юр.осіб відповідач (ДП "Екос") уже ліквідовано.

Що робити позивачу, бо наст.засідання в понеділок 20 жовтня, і не зявитися вдруге він не може.

Що зробить суддя? Закриє справу чи залишить заяву без розгляду?
Як дізнатися, чи є в Екоса правонаступник, і чи можна у разі наявності правонаступника клопотати про заміну відповідача на його правонаступника?
Хто встановлює і відшукує координати правонаступника, якщо в реєстрі інформація про правонаступника відсутня, є лише запис про ліквідацію.

Як діяти до засідання і на засіданні, щоб не загубити справу?

Хелп! Терміново!

20
Итак руководителем аппарата КМДА назначен Владимир Бондаренко, бессменный боец против этой самой КМДА.

А не складывается ли у форумчан впечатления, что все иски Кличко подавал только лишь для того, чтоб их слить?


ЗАУВАЖЕННЯ:Будь ласка, додавайте посилання на першоджерело!

ТСН  http://ru.tsn.ua/kyiv/klichko-naznachil-novogo-rukovoditelya-apparata-kgga-381311.html


21
Найкраще скасувати усі виконавчі провадження, повязані з боргами за ЖКГ. Це чесно і швидко. А тим, хто ще не має ВП, але має так звані "борги" - їх скасувати  ::)

22
У нас вже є громадське радіо і ТБ, практично створено громадську лікарню (на Майдані), тепер громадський суд, попереду громадські міністерства і служби і т.д. Непогана тенденція ...

23
Новини / Re: Новини Нацкомпослуг
« : 30 Січня 2014, 16:25:34 »
В Украине утверждена новая процедура установления тарифов на воду
http://censor.net.ua/news/265981/v_ukraine_utverjdena_novaya_protsedura_ustanovleniya_tarifov_na_vodu

24
-А якщо суддя почне засідання з того, що ВЖЕ переходить до слухання справи по суті?
На початку слухання він все одно запитає, чи є у сторін які-небудь клопотання, спочатку у позивача, потім у відповідача.
Запити до Теплоенерго слід робити на зам. директора (як зазвичай) і в тому ж "пакеті", що виголошено у клопотанні?
Чому до зам.директора? Усі запити треба робити на директора. Не знаю, який пакет у вас був. Вам потрібні табуляграми, опалювальна площа квартир, які не мають інд.лічильників, а також площа квартир, в яких встановлено лічильники. Тобто все те, за чим ви збираєтеся розраховувати фактично наданий обсяг послуг.

25
Суд розглядає лише в межах вимог + ст.11 ЦПК.
Чого це суд без звернення відповідача буде, наприклад, стягнутий борг відстрочувати?
А якщо відповідач попросить про це, значить, визнає борг.
Дивно виглядатиме, якщо про це попросить позивач.
Отже, реально скористатися статтею 217, якщо ти відповідач і позов не визнаєш, неможливо  :(
Але для додаткового рішення ця стаття підходить.
Додаткове рішення про відстрочку виконання не буде змінювати зміст рішення і не буде зачіпати інтересів інших осіб, крім сторін по справі.


26
Ну то читайте, там досить чiтко виписано. Це ж ви  почали розмову про недодуманiсть ст. 217. Я вам тiльки пояснив зв'язок положень рiзних статей кодекса.
Не ображайтеся. Я поставила конкретне питання, а Ви почали щось шукати між рядками.
Виходячи з того, що суть запропонованої відповіді на моє питання полягає у зв'язку застосування цієї статті з іншими статтями ЦПК, значить статтю 217 окремо (без визнання відповідачем позову) застосувати неможливо.

27
То Вам до АМКУ.  ЗАКОН УКРАЇНИ Про захист економічної конкуренції
Так я без АМКУ вирішила це питання. Не плачУ  ;D ;D ;D

28
Я подав першою заяву про залишення позобу без розгляду в зв"язку с відсутністю в позовній заяві посилань на скасовані СН.
От цікаво, навіщо ви перекручуєте те, що вам радять. Вам дали посилання на тему, в якій було готове клопотання, причому підставою такої вимоги є відсутність ухвал про скасування СН або у відмові у видачі СН. А ви про заявляєте в клопотанні про відсутність посилань на скасовані СН.
ЦПК передбачено не посилання на СН, а додавання ухвал щодо СН.
Щодо судді, то треба було у нього як у "фахівця" запитати норму ЦПК згідно з якою оплата судового збору є підставою у відмові у застосуванні ст.207 ЦПК.
Взагалі, якщо суддя вирішив відкласти судове засідання у зв'язку з неявкою сторони, то він не має розглядати жодних клопотань іншої сторони.
Заявляйте клопотання наступного разу знову. Може він буде більш "у формі", тому не буде нести нісенітницю.
Те, що повернув вам клопотання, теж порушення, бо якщо він його розглянув, то мав його приєднати до матеріалів справи і та прийняти ухвалу щодо розгляду клопотання. Таке враження, що він подивився, що ви підготували, після чого повідомить тій стороні про їх проколи, і вони прибіжать наступного разу з ухвалами про СН.
Він повернув, значить подавайте знову. Наступне засідання уже не буде попереднім, але до початку слухання справи по суті (суддя має попередити, що переходить до слухання справи по суті) ви можете подавати будь-які документи. Ви ще встигнете зробити запити до Теплоенерго.

29
Не зрозуміло тільки, вони що не використали платіжку з часу СН? А заплатили окремо  в повному розмірі?  ;D
Судячи з усього вони взагалі про СН не пам'ятають. Може тепер суддя через те, що вони заплатили більше, задовольнить їх вимоги і за межами позовної давності  ;D

Мені здається, що для попереднього засідання дописувач дуже розігнався... А результат нульовий, його взагалі "не було" на засіданні.

30
А в моєму будинку прилади опалення не встановлені навіть в МЗК, тобто ні в загальних коридорах, ні на сходових клітинах. При цьому кошти за опалення МЗК нараховуються, вони колись придумали за МЗК +20% від нарахувань за ЦО квартири у тих будинках, де прилади опалення були, і тепер по традиції нараховують і там, де їх нема.
20 відсотків це дуже багато невже у Вашому будинку пропорція МЗК/Квартири 20/80
Не знаю, але суть в тому, що в МЗК немає приладів опалення за проектом, тобто пропорція має бути 0\100  ;D, а плата за опалення МЗК включається регулярно.

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 70

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email