'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Юрій Васильович

Сторінок: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18
62
Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлювання документів ДСТУ 4163-2003
Цитувати
  ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
           ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ

                                      ЗАТВЕРДЖЕНО
                                      Наказ Держспоживстандарту
                                      України
                                      07.04.2003  N 55

                  НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
            Державна уніфікована система документації

                       УНІФІКОВАНА СИСТЕМА
              ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ
                Вимоги до оформлювання документів
                          ДСТУ 4163-2003

                                      Чинний від 01.09.2003

http://zakon3.rada.gov.ua/rada/show/v0055609-03

64
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/3533-17 щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=61018  прийнято.  Новації:
Цитувати
2. З метою забезпечення комерційного обліку природного газу для населення, суб'єкти господарювання, що здійснюють розподіл природного газу на відповідній території оснащують населення (побутових споживачів) індивідуальними лічильниками газу. Загальнобудинковий лічильник газу може бути встановлений лише за згодою співвласників багатоквартирного будинку, в порядку визначеному статтею 10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».
Цитувати
У разі ненадання співвласниками багатоквартирного будинку згоди на встановлення загальнобудинкового лічильника газу суб'єктам господарювання,  що здійснюють  розподіл  природного  газу  на  відповідній території, припинення розподілу природного газу таким споживачам забороняється;
Чекаємо на підписи Голови ВР та Президента.

65
Населення може мешкати як у багатоквартирних будинках, де потрібне використання внутрішньобудинкових систем, так і в індивідуальних, де межа балансової належності встановлюєтся  у місці відгалуження від вуличного водогону.

66
Наш сайт / Питання безпеки
« : 03 Листопада 2017, 17:18:25 »
Для адміна.
Дописувачі непокояться через появу повідомлень браузерів щодо сумнівів у безпечності нашого сайту.
Скріни 1 - 4 з Mozilla Firefox

68
Цитувати
Уряд вдосконалив програму житлових субсидій
18.08.2017 | 14:49
МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
 
Уряд відреагував на запити суспільства і вніс зміни до програми житлових субсидій. Соціальний стан громадян адаптовано до дати призначення субсидії та наближено соціальні нормативи газу до реального споживання послуги. Про це повідомляє Міністр соціальної політики України Андрій Рева.
За його словами, на урядову гарячу лінію «15-45» та інформаційно-роз’яснювальний майданчик Teplo.gov.ua  надходило чимало зауважень від громадян, мовляв, чому рахують мої минулорічні доходи, коли зараз я не працюю, чи отримую меншу заробітну плату.
«Це об’єктивно. Бо, громадянин, наприклад, весь минулий рік працював і отримував високу заробітну плату. У цьому році з тих чи інших причин звільнився з роботи і потребує допомоги в оплаті комуналки з об’єктивних причин. Соціально несправедливо брати до уваги його минулорічні доходи, коли він міг самотужки сплачувати рахунки за тепло, електроенергію та воду.  Тому Уряд пішов назустріч таким людям, адаптуючи їх соціальний стан до дати призначення субсидії», - наголосив Андрій Рева.
Крім того, у травні-червні цього року виникли затримки з перепризначенням субсидій на літній період, бо фіскальна служба не змогла вчасно надати інформацію про доходи громадян за I квартал цього року. Особливо помітно це було у великих містах. Уряд врахував і цей аргумент.
Відтак на новий опалювальний сезон 2017/18 рр. – з 1 жовтня 2017р - при розрахунку розміру субсидії будуть враховані доходи громадян за I і II квартал 2017 року, а на неопалювальний період – з 1 травня 2018 року - за III і IV квартал 2017 року.
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=250208291&cat_id=244274160

69
Цитувати
Врегульовано механізм сплати за ЖКП у будинках з різними типами лічильників
18.08.2017 | 15:38
CЛУЖБА ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ
 
Уряд врегулював механізм розподілу розрахунків за житлово-комунальні послуги у багатоповерхових будинках з різними типами лічильників. Так Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко прокоментував прийняту Урядом постанову, якою внесені зміни у відповідні Правила і Типовий договір про надання послуг з централізованого постачання ЖКП послуг.
 «Ми навели порядок у системі розрахунків для тих випадків, коли багатоповерховий будинок має вузол обліку тепла, а у самому будинку всі або частина квартир обладнані квартирними лічильниками. Минулого року в місті Києві виникали ситуації, коли власник з квартирним лічильником не вчасно надавав показники постачальнику послуг ЖКП, тому його платіж розподілявся на всіх інших мешканців будинку. Ми врегулювали це питання. Тепер у випадку несвоєчасного надання показників квартирних лічильників, пошкодження пломб - плата споживачеві за споживання теплової енергії, гарячої та холодної води буде нараховуватися за нормативами споживання. Раніше такого механізму у постачальника послуг не було. Тож дисциплінованим у сплаті ЖКП споживачам не доведеться «платити за сусіда», - повідомив Геннадій Зубко.
«Такий порядок буде діяти до вступу в силу закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», який врегульовує подібні ситуації», - зазначив Геннадій Зубко.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=250208744&cat_id=244274160

73
http://reyestr.court.gov.ua/Review/25236042
У х в а л а
ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ
23 травня 2012 рокум. КиївСуддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Ситнік О.М.,
Вже не актуально...  Протиправно... Див. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=9108.0

Сторінок: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email