'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Звіт на тему: \"Добігли домофонщики і до нашого будинку\"....  (Прочитано 2105 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість

Звіт на тему: "Добігли домофонщики і до нашого будинку". Досудове вирішення суперечки.
Як же ж дивно розуміють співробітники ТОВ "Укрбудсвіт" термін "досудове узгодження суперечки щодо усунення створеної перешкоди в користуванні власністю". Згідно дій цієї фірми, для узгодження треба надзвонювати власникам квартир (всупереч забороні дзвонити) і настирливо пропонувати один безкоштовний ключ. Чи починати розпитувати про кількість прописаних осіб. Доведеться писати ще одну претензію. І знову звертатись до дільничого інспектора.
Сьогодні в цій славній фірмі зовсім циркову виставу спостерігала. Принесла їм нові претензії. Про нечесну підприємницьку практику ТОВ "Укрбудсвіт". Про введення в оману і застосування агресивної практики стосовно тих власників, яким під "відмову від претензій" були видані по одному безкоштовному ключу.
Прошу зареєструвати. І тут виходить невідома пані, досить нервово вимагає від секретарки "не реєструвати нічого без її дозволу", забирає мої заяви, відносить їх кудись. На моє зауваження про незаконність таких дій відповіді немає. Хвилин через п`ять заяви повертаються, і навіть реєструються. Але з дивними звинуваченнями на мою адресу.
Прізвище невідомої нервової пані мені не повідомили.
Доведеться писати нову претензію з вимогами вжити заходів по припиненню неправомірних дій співробітників фірми.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

А на мою претензію від 18.09.2009 щодо дуже тугого доводчика (однією рукою двері відкрити старі бабусі не можуть) реакції - нуль. Хоч і було обіцяно надіслати майстра.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тетяно Іванівно, надійшла ухвала судді Мельника В В про усунення недоліків. Строк - до 02.10.2009 р. Я її ще не бачив, повідомив син по телефону. З огляду на мою зайнятість протягом наступних 2 днів я заберу ухвалу в суботу чи неділю. Тоді зателефонуйте до мене.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Відносно досудового узгодження - схоже, що фірма в цьому не зацікавлена. Подавайте позов до суду. Дільничний інспектор не допоможе. Радив би замість цього направити претензію балансоутримувачеві будинку.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість
Зрозуміла.
« Reply #4 : 23 Вересня 2009, 18:16:56 »

Зрозуміла.
Зателефоную.
Претензія виконавцю послуг (КП "Чоколівське") надана, і не одна. Від директора отримала обіцянку скласти адмін. протокол. Побачимо.
Позов подається.
Готую матеріали для приватного звинувачення для порушення кримінальної справи. Доказів назбиралося предостатньо.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email