Звіт на тему: "Добігли домофонщики і до нашого будинку". Досудове вирішення суперечки.
Як же ж дивно розуміють співробітники ТОВ "Укрбудсвіт" термін "досудове узгодження суперечки щодо усунення створеної перешкоди в користуванні власністю". Згідно дій цієї фірми, для узгодження треба надзвонювати власникам квартир (всупереч забороні дзвонити) і настирливо пропонувати один безкоштовний ключ. Чи починати розпитувати про кількість прописаних осіб. Доведеться писати ще одну претензію. І знову звертатись до дільничого інспектора.
Сьогодні в цій славній фірмі зовсім циркову виставу спостерігала. Принесла їм нові претензії. Про нечесну підприємницьку практику ТОВ "Укрбудсвіт". Про введення в оману і застосування агресивної практики стосовно тих власників, яким під "відмову від претензій" були видані по одному безкоштовному ключу.
Прошу зареєструвати. І тут виходить невідома пані, досить нервово вимагає від секретарки "не реєструвати нічого без її дозволу", забирає мої заяви, відносить їх кудись. На моє зауваження про незаконність таких дій відповіді немає. Хвилин через п`ять заяви повертаються, і навіть реєструються. Але з дивними звинуваченнями на мою адресу.
Прізвище невідомої нервової пані мені не повідомили.
Доведеться писати нову претензію з вимогами вжити заходів по припиненню неправомірних дій співробітників фірми.