Андрію, щиро дякую за Вашу роботу. Вона стане в пригоді, сподіваюсь, сотням, а може й тисячам мешканцям столиці, не кажучи вже про Україну в цілому. Я зрозумів, що слід вдіяти, щоб засинхронізувати складові частини локального сайту. Коли трохи звільнюся від судових справ, сподіваюсь, що це станеться завтра після обіду, то повідомлю, що в мене вийшло.
Однак, мене турбує проблема синхронізації з дзеркалом на одному з сайтів, де Ви їх створювали і підтримуєте в більш-менш актуальному стані. Повторювати кожного разу процедуру відображення поточного стану дзеркала у локальному сайті, з застосуванням нинішньої технології, досить обтяжливо, і не кожен пересічний з цим справиться. Якщо говорити про мене, то наявний результат задовольняє. Але, звісно, хотілося б отримати більше зручностей. Тобто, в ідеалі потрібна синхронізація локальної копії дзеркала з самим дзеркалом, а ще краще - з оригінальним сайтом gro-za.io.ua
Я не можу наполягати, Ви першим запропонували свої послуги, від яких ніхто б на моєму місці не відмовився. І тому, якщо Ви не передумали витрачати час і зусилля для досягнення результату, який на мою думку, був би ідеальним, то прошу розглянути мою пропозицію і оцінити перспективу вирішення питання найближчим часом мінімально можливими зусиллями. Щоб ця проблема не перетворилася у проблему століття і всього Вашого життя.
Саме в такому стані я опинився у зв\\\'язку нормотворчістю Черновецького. Маю на увазі свої судові справи з ним. Це стало справою мого життя, хоч особисті, приватні інтереси, я вже захистив остаточно півтора роки тому назад на кілька років вперед. Але якщо не буде інструменту захистити інтереси будь-кого зі споживачів ЖКГ, то я не можу за своїми переконаннями зупинитися. Хоч судді мене вже про це неофіційно просять.
Можливо, ми з Вами є чудаками? Відповідь очікую вже у новій темі.