'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: У розділ \"Файли\" на дзеркалі доданий модифікований арх  (Прочитано 3296 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

• Гість

У розділ "Файли" на дзеркалі доданий модифікований архів матеріалів сайту viki1234.io.ua До архіву додана інструкція користувача від Людмили Павлівни. До речі, зараз розділ "Файли" підтримує роботу з RAR архівами.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Дякую, Андрію. Все гарно і зручно.
« Reply #1 : 13 Грудня 2009, 12:35:08 »

Дякую, Андрію. Все гарно і зручно.
Повернемось до локальної копії дзеркала. Вкрай необхідна синхронізація або з первісним сайтом gro-za.io.ua , або з одним з новоутворених дзеркальних відображень в Інеті.
І, звісно, слід подякувати також розробникам пакету Denver! Це ж треба було мати якусь мотивацію, щоб на протязі 7 років підряд удосконалювати пакет, зробивши його з самого початку загальнодоступним. На відміну від усякого роду платних сайтів для скачування непотрібу. Наша Ліга є яскравим прикладом, антиподом сайту ВР України. Такі бази актів законодавства, як у Лізі, необхідно підтримувати за рахунок видавників цих актів. У тому числі за рахунок КМДА.
Записаний

Андрей

• Гість

Я працюю над синхронізацією дзеркала з локальною копією.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Бажаю успіху і чекаю на результати.
« Reply #3 : 13 Грудня 2009, 12:59:56 »

Бажаю успіху і чекаю на результати.
Записаний

Андрей

• Гість
Здається вийшло.
« Reply #4 : 13 Грудня 2009, 23:08:01 »

Здається вийшло.
1. Зупинити Денвер, якщо запущений.
2. Встановити розширення Денвера http://home61b.ogoportal.net/portal/repository/dwl/Denwer3_PHP5_2008-01-13_5.2.4.exe
3. В файлі C:\\WebServers\\usr\\local\\php5\\php.ini знайти строку ";extension=php_curl.dll" і видалити крапку з комою на початку. Файл зберігти.
4. Файл http://home61b.ogoportal.net/portal/repository/dwl/sync.rar розархівувати в gro-za.com/www
5. Завантажити Денвер
Тепер на http://gro-za.com з\\\'явиться пункт меню "Синхронізація". Якщо натиснути на нього можна побачити вивід:
Синхронізація іллюстрацій...
Завершено
Синхронізація мініатюр...
Завершено
Синхронізація форуму...
Завершено
Синхронізація нарисів...
Завершено.
Після цього локальна копія є засинхронизованою з дзеркалом. Принаймні на моїй копії працює.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Андрію, щиро дякую за Вашу роботу. Вона стане в пригоді, сподіваюсь, сотням, а може й тисячам мешканцям столиці, не кажучи вже про Україну в цілому. Я зрозумів, що слід вдіяти, щоб засинхронізувати складові частини локального сайту. Коли трохи звільнюся від судових справ, сподіваюсь, що це станеться завтра після обіду, то повідомлю, що в мене вийшло.
Однак, мене турбує проблема синхронізації з дзеркалом на одному з сайтів, де Ви їх створювали і підтримуєте в більш-менш актуальному стані. Повторювати кожного разу процедуру відображення поточного стану дзеркала у локальному сайті, з застосуванням нинішньої технології, досить обтяжливо, і не кожен пересічний з цим справиться. Якщо говорити про мене, то наявний результат задовольняє. Але, звісно, хотілося б отримати більше зручностей. Тобто, в ідеалі потрібна синхронізація локальної копії дзеркала з самим дзеркалом, а ще краще - з оригінальним сайтом gro-za.io.ua
Я не можу наполягати, Ви першим запропонували свої послуги, від яких ніхто б на моєму місці не відмовився. І тому, якщо Ви не передумали витрачати час і зусилля для досягнення результату, який на мою думку, був би ідеальним, то прошу розглянути мою пропозицію і оцінити перспективу вирішення питання найближчим часом мінімально можливими зусиллями. Щоб ця проблема не перетворилася у проблему століття і всього Вашого життя.
Саме в такому стані я опинився у зв\\\'язку нормотворчістю Черновецького. Маю на увазі свої судові справи з ним. Це стало справою мого життя, хоч особисті, приватні інтереси, я вже захистив остаточно півтора роки тому назад на кілька років вперед. Але якщо не буде інструменту захистити інтереси будь-кого зі споживачів ЖКГ, то я не можу за своїми переконаннями зупинитися. Хоч судді мене вже про це неофіційно просять.
Можливо, ми з Вами є чудаками? Відповідь очікую вже у новій темі.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email