'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Відкриття форуму  (Прочитано 18390 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Андрій

• *
  • City: Київ
  • io_ua: Андрей
    • Перегляд профілю
Відкриття форуму
« : 23 Січня 2010, 00:26:17 »

Останнім часом у нашої спільноти проблеми з форумом. Спочатку перестало працювати дзеркало. Потім основний форум на io.ua. Мені не відомо на який час відпав io.ua, тому, про всяк випадок, я нашвидкоруч відкрив цей форум.
Цей форум спочатку планувався використовувати як ще один варіант дзеркала. Можливо також і для типових запитань та обговорення питань технічного характеру які подекуди захаращували основний форум. Але не так сталося, як планувалося.
Я також не впевнений що закінчилися проблеми з хостингом дзеркала. Тому я, про всяк випадок шукаю запасний хостинг. Якщо проблеми з http://gro-za.org будуть продовжуватися, прохання периодично перевіряти також і http://gro-za.org.ua. Наразі я не знаю яку з цих адрес зможу приєднати до резервного хостингу.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Відкриття форуму
« Reply #1 : 23 Січня 2010, 09:55:08 »

Останнім часом у нашої спільноти проблеми з форумом. Спочатку перестало працювати дзеркало. Потім основний форум на io.ua. Мені не відомо на який час відпав io.ua, тому, про всяк випадок, я нашвидкоруч відкрив цей форум. {...}
Дякую, Андрію, за виконану гарну роботу!
Тепер би не завадило доповнити технологію підтримки локальної копії цього сайту.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #2 : 23 Січня 2010, 13:37:19 »

Останнім часом у нашої спільноти проблеми з форумом. Спочатку перестало працювати дзеркало. Потім основний форум на io.ua. Мені не відомо на який час відпав io.ua, тому, про всяк випадок, я нашвидкоруч відкрив цей форум.
Андрію Володимировичу, вже тривалий час нормально функціонує ще один Форум, знаходиться  на сайті solomenka.org, з розділами "Юридичні питання", "Житлово-комунальні послуги" та іними. Зворотний зв'язок для відвідувачів можна підтримувати також через нього. На жаль, сайт не розкрутився, хоч я його тривалий час підтримував і пропагував. Про сайт gro-za.pp.ua також мало кому відомо, та він ще й глючить, а портал io.ua - лежить. Сьогодні мені вже скаржився Дмитро з Кіровограду. Можливо, слід відкрити нову тему на Форумі  solomenka.org, у якій повідомляти про перебіг подій на наших сайтах.
Можу ще порекомендувати усім, хто побажає зберегти інформацію з розділів сайту gro-za.pp.ua , створити локальну копію під Денвером на власному ПК, а потім експортувати її в іншу папку за допомогою Offline Explorer, в результаті чого створюється незалежна від інших програмних засобів повноцінна локальна копія, яка легко переноситься на будь-який носій і відкривається будь-яким Інтернет-браузером. І її обсяг невеликий, але відсутні розділи Фото, Лінки та інші.
Цей Форум зручний у користуванні, аби лише провайдер у Далласі не підводив. Крім того, комусь може буде недешево оплачувати зарубіжний трафік.  :-\
Записаний

Андрій

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #3 : 23 Січня 2010, 14:32:43 »

Цитувати
Можливо, слід відкрити нову тему на Форумі  solomenka.org, у якій повідомляти про перебіг подій на наших сайтах.

Я вважаю, що інформувати користувачів слід будь якими доступними способами.
Сайт gro-za.pp.ua як і gro-za.org.ua функціонувати буде. Ці імена не залежать від хостингу. Один хостинг впаде - перенесемо на інший.
Цитувати
Крім того, комусь може буде недешево оплачувати зарубіжний трафік.

Це дискусійне питання. Не так багато трафіку генерує перегляд форуму. А абоненти Укртелекому взагалі до зони UA не відносяться. Нажаль, я поки що не знайшов нормального хостингу в Україні. Є варіанти, коли безкоштовний хостинг дають, якщо сайт сподобався. Днями я написав одному з таких провайдерів (http://domen-host.kiev.ua), але відповіді не отримав. Як я розумію, це еквівалентно відмові. :-[
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
« Reply #4 : 24 Січня 2010, 14:19:26 »

Андрію! ДЯКУЮ за Вашу наполегливість і підтримку справи ВІКТОРА ІВАНОВИЧА!!! Юрій.
пропоную всім відвідувачам форуму Віктора Івановича, яким вдалося відшукати цей сайт після зникнення gro-za.io.ua, розповсюдити адресу сайту серед інших відвідувачів, координати яких вам відомі.
« Останнє редагування: 24 Січня 2010, 14:32:21 від Юрій »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #5 : 24 Січня 2010, 14:35:31 »

Цитувати
Сайт gro-za.pp.ua як і gro-za.org.ua функціонувати буде. Ці імена не залежать від хостингу. Один хостинг впаде - перенесемо на інший.
Днями я написав одному з таких провайдерів (http://domen-host.kiev.ua), але відповіді не отримав. Як я розумію, це еквівалентно відмові. :-[

А я отримав таку відповідь:

Цитувати
От: "Anatoliy (GETbMAN)" <ktuluf@gmail.com>
Кому: < … voliacable.com>
Тема: Re: DOMEN-HOST.kiev.ua
Дата: 24 січня 2010 р. 13:47

подавайте заявку..

2010/1/23 World Wide Web Owner <www@faw.kiev.ua>:

>  фио: Віктор Іванович Контактный E-mail: … @voliacable.com Название сайта: gro-za.io.ua Сообщение: Доброго дня!
> У мене виникла проблема з підтримкою сайту gro-za.io.ua
> Очевидно, сервер вийшов з ладу і невідомо, чи відновиться. На думку численних відвідувачів, сайт був для них корисним. Про популярність можна судити з повідомлень на Googl. Основний зміст збережений на сайті gro-za.pp.ua Однак, і ця платформа виявилася ненадійною.
> Чи погодилися б Ви відтворити сайт на Вашій платформі?
> Дякую наперед.
Записаний

Андрій

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #6 : 24 Січня 2010, 16:07:59 »

Направив повторну заявку на DOMEN-HOST.kiev.ua з посиланням на лист з попереднього повідомлення
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #7 : 04 Лютого 2010, 13:03:33 »

Лично мне такой вид форума намного больше нравится, мне кажется он удобнее, хотя в сумме кол-во сообщений будет меньше. (потому шо не будет лишних повторов). Да и поиск поудобнее в нем (нашел раздел, нашел интересующую инфу)
Главное чтобы "писатели" попадали куда нужно :)
ЗЫ: единственный ГЛЮК мною замеченный (пока) после написания сообщения, выкидывает в список тем, а не открывает тему в которую было дописано..... Неудобно(нельзя проверить свое сообщение), и если ктото дописал сообщение перед тобой, то ты его возможно никогда не прочитаешь!
« Останнє редагування: 04 Лютого 2010, 13:06:05 від ВАВАНчик »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #8 : 04 Лютого 2010, 15:56:46 »

Главное чтобы "писатели" попадали куда нужно :)
Оцю цілком виправдану і зрозумілу умову важко дотримати. Я інколи втручаюсь і переношу повідомлення не по темі до іншого розділу. Але ця робота не дає 100-відсотково позитивних наслідків.
Записаний

Андрій

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #9 : 04 Лютого 2010, 18:19:37 »

ЗЫ: единственный ГЛЮК мною замеченный (пока) после написания сообщения, выкидывает в список тем, а не открывает тему в которую было дописано.....
Нижче від поля вводу повідомленя є "Додаткові опції...". Якщо їх розгорнути, і вибрати "Повернутися в тему після відповіді." мабуть буде досягнено ефект, який Вам потрібний.
По замовчуванню цей вибір можна поставити у меню ПРОФІЛЬ->Зовнішній вигляд форуму->Повертатися в тему після відповіді
« Останнє редагування: 04 Лютого 2010, 18:23:44 від Андрій »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #10 : 04 Лютого 2010, 23:19:51 »

О, спасибо!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email