Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Останнім часом у нашої спільноти проблеми з форумом. Спочатку перестало працювати дзеркало. Потім основний форум на io.ua. Мені не відомо на який час відпав io.ua, тому, про всяк випадок, я нашвидкоруч відкрив цей форум. {...}
Останнім часом у нашої спільноти проблеми з форумом. Спочатку перестало працювати дзеркало. Потім основний форум на io.ua. Мені не відомо на який час відпав io.ua, тому, про всяк випадок, я нашвидкоруч відкрив цей форум.
Можливо, слід відкрити нову тему на Форумі solomenka.org, у якій повідомляти про перебіг подій на наших сайтах.
Крім того, комусь може буде недешево оплачувати зарубіжний трафік.
Сайт gro-za.pp.ua як і gro-za.org.ua функціонувати буде. Ці імена не залежать від хостингу. Один хостинг впаде - перенесемо на інший. Днями я написав одному з таких провайдерів (http://domen-host.kiev.ua), але відповіді не отримав. Як я розумію, це еквівалентно відмові.
От: "Anatoliy (GETbMAN)" <ktuluf@gmail.com>Кому: < … voliacable.com>Тема: Re: DOMEN-HOST.kiev.uaДата: 24 січня 2010 р. 13:47подавайте заявку..2010/1/23 World Wide Web Owner <www@faw.kiev.ua>:> фио: Віктор Іванович Контактный E-mail: … @voliacable.com Название сайта: gro-za.io.ua Сообщение: Доброго дня!> У мене виникла проблема з підтримкою сайту gro-za.io.ua> Очевидно, сервер вийшов з ладу і невідомо, чи відновиться. На думку численних відвідувачів, сайт був для них корисним. Про популярність можна судити з повідомлень на Googl. Основний зміст збережений на сайті gro-za.pp.ua Однак, і ця платформа виявилася ненадійною.> Чи погодилися б Ви відтворити сайт на Вашій платформі?> Дякую наперед.
Главное чтобы "писатели" попадали куда нужно
ЗЫ: единственный ГЛЮК мною замеченный (пока) после написания сообщения, выкидывает в список тем, а не открывает тему в которую было дописано.....