'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Позов на укладення договорів та листування з КП УЖГ  (Прочитано 33264 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Пані Валентина, підкажіть, до якого мого твердження це заперечення? Дайте посилання. Зміст обговорення з часом забувається, тримати в голові весь обсяг обговорень на форумі неможливо.

http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5081.msg15265.html#msg15265
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Дякую за посилання. Так, було таке повідомлення. І на помилку ВІктор Іванович вказав в дописі "Reply #31 : 22 Серпень 2010, 18:33:41" http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5081.msg15269.html#msg15269

Моє твердження,що районні ради у містах не є органами місцевого самоврядування, виявилось хибним. Посилання на НПА опрацьовані, "картина світу" щодо того, "хто є органи місцевого самоврядування і з чим їх їдять", виправлена. Дякую.
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Тетяно, може Ви маєте на увазі зміни внесені до ЗУ "Про столицю України - місто-герой Київ", додана ст. 10-1:  " Виконавчим  органом  Київської  міської  ради  є  Київська міська  державна  адміністрація,  яка  паралельно  виконує функції державної виконавчої влади, що є особливістю здійснення виконавчої влади в місті Києві".
Я маю бажання за цей шедевр звернутись з позовом до Верховної ради за втручання органу виконавчої влади в місцеве самоврядування,. Поки не можу знайти зачіпку, та і часу було малувато.
« Останнє редагування: 23 Грудня 2010, 09:06:55 від Валентина »
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Це Ваше припущення  від 22 серпня:І ще один момент. Останні місяць - два було офіційне тлумачення "виконавчого органу органу місцевого самоврядування" для Києва. От тільки не пам`ятаю - де опубліковане. Може, Віктор Іванович підкаже.
Вибачте Тетяно, я не дуже уважно тоді проглянула цю тему і не помітила, що Віктор Іванович видповів на це.

Мені здається, я зрозуміла, як здійснювати редагування. Вік живи, вік учись.
« Останнє редагування: 23 Грудня 2010, 09:12:35 від Валентина »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Пані Валентино! Якщо це Ви телефонували мені вчора та позавчора додому. У мене зараз цейтнот. Будь ласка, залишайте інформацію - хто дзвонив.
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Я не дзвонила. Взяла до уваги: називатись, та передавати хто дзвонив.
Записаний

Андрій

• *
  • io_ua: Андрей
    • Перегляд профілю

Андрію! Вивчаючи матеріали форуму, та в дискусії з його учасниками, приходжу до
висновку,  що подання позовів що примусового  укладення договорів, є  тупиковою гілкою захисту. 

Приєднуйтесь. Необхідно  разом  виробити ефективний засіб захисту.

Так, у моєму випадку, відповідач не відмовляється укласти зі мною договір. І я хотів би цього. Просто розбіжності виникли, які і вирішуємо. На додачу в мене є ще декілька претензій, які розглядаються в позові.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email