'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Документи отримані від ТОВ "Новобудова"  (Прочитано 17250 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Георгий

• Активний Дописувач
  • City: Київ
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email
Re: Документи отримані від ТОВ "Новобудова"
« Reply #30 : 30 Березня 2010, 20:23:57 »

Сьогодні з технічних причин не зміг вступити у справу №2-6507/09на стороні Черевко О.В. у якості третьої особи без самостійних вимог.
Чи не проти відповідач по справі №2-6507/09 що до моєго вступу до справи?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
« Reply #31 : 30 Березня 2010, 22:30:37 »

Сьогодні з технічних причин не зміг вступити у справу №2-6507/09на стороні Черевко О.В. у якості третьої особи без самостійних вимог.
Ми обговорювали це питання. Він не проти, я також. Сьогодні у судовому засіданні нічого суттєвого не сталося. Але декілька незвичних обставин мали місце: 1) позивач не з'явився; 2) технічне фіксування було неможливо забезпечити; 3) підвал будівлі суду затопило, архів промок, довелося працівникам його рятувати. Мокрі папери сушити ніде, крім залів судових засідань. Перших двох обставин було досить, щоб перенести судове засідання на іншу дату - здається, на 26 квітня. Уточню, коли отримаю повістку. В засіданні участі не приймав, бо був зайнятий в КАГС. Все повідомляю зі слів Олександра Черевка - відповідача за первісним позовом і позивача за зустрічним.
Записаний

aliv

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #32 : 31 Березня 2010, 17:59:42 »

Георгій, якщо Ви маєте бажання вступити в справу - вступайте, справа слухається відкрито. Якщо ж Ви бажаєте отримати моє схваленя, то слід було повідомити мене про це до вчинення будь-яких дій та узгодити ці дії. Я був неприємно здивований сюрпризом у формі Вашого листа, про який я нічого не знав і який був швидко проглянутий суддєю із коментарем, що якась третя сторона залучилась до справи. Як Ви розумієте, суддя мені справу у руки не давала, отож на той момент у мене не було жодної інформації про те, яка третя сторона намагається приєднатися до справи і це за обставини, що позивач не з'явився. Отож викликало моє зайве неприємне хвилювання під час обговорення в кабінеті судді. На мою думку, не слід так робити.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
« Reply #33 : 31 Березня 2010, 19:20:39 »

Зайві хвилювання виникають інколи з причини необізнаності з ЦПК. Третя особа може вступити в справу відповідно до ст.ст. 35, 36 ЦПК. Учасники процесу можуть повідомити свою думку, але це, як правило, не впливає на ухвалу суду. Перепоною може бути, наприклад, те, що третя особа не зареєстрована у даному будинку, або не має власності в ньому.
Я б спокійніше відносився до подібних ситуацій.
Пригадую один епізод із своєї практики, коли суддя Подільського райсуду м. Києва вилучив у мене портативний диктофон, яким я фіксував для себе судове засідання у справі про захист честі, гідності та ділової репутації за позовом Київенерго проти кореспондента газети. Диктофон лежав на видному місці на столі, не був прихованим. Я заперечував, посилаючись на норми ЦПК. Не допомогло, бо суддя відверто визнав, що не обізнаний зі ст. 6 ЦПК, і що йому потрібно три дні для ознайомлення. Наступного дня, після моєї скарги до голови суду, вибачився.
Таких необізнаних суддів я ще двічі мав у своїй правозахисній діяльності, один раз навіть в Апеляційному суді м. Києва (за старою адресою на Володимирській, 15).
Резюме: не слід чіплятися за дрібниці.
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #34 : 31 Березня 2010, 20:47:27 »

Дякую за порозуміння.
Інформую також, що текст моєї заяви про вступ до справи з'явився на форумі 19.03.10 в темі: На рецензію позов на захист прав споживачів.
Беру на озброєння рекомендації Олександра Вікторовича що до узгодження дій.
Записаний

aliv

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #35 : 31 Березня 2010, 23:53:21 »

Дякую за порозуміння.
Інформую також, що текст моєї заяви про вступ до справи з'явився на форумі 19.03.10 в темі: На рецензію позов на захист прав споживачів.
Беру на озброєння рекомендації Олександра Вікторовича що до узгодження дій.

Георгій, на моє прохання створено окрему тему для моєх справи з Новобудовою (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4729.0.html).
На жаль, я не маю можливості відслідковувати всі повідомлення в цьому форумі, тож для координації дій по участі в моїй справі у Вас є мій телефон.
Записаний

Леслі

• Адміністратор
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #36 : 16 Квітня 2011, 08:19:20 »

Фрагмент обговорення судового процесу з ТОВ "Новобудова".
Прохання до aliv або Георгия. Повідомте, з якою темою по Новобудові цей фрагмент слід об`єднати.
Записаний

Леслі

• Адміністратор
    • Перегляд профілю
    • Email

Обговорення запитань дописувача Nimfa щодо збору фотодоказів до судового процесу перенесені в окрему тему "Запитання дописувача Nimfa. Листування с ДП "Екос". http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6467.0.html
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email