Продовження теми стосунків з Експресом.
Після неотримання відповідей на мої запити від керівництва Експресу і міського управління ЖКГ про нібито виконувані по будинках роботах та послуги я вирішив 17.03.2014 року подати до прокуратури заяву про злочин по чотирьох статтях ККУ – 182, 219, 366, 367.
Але реакція прокуратури мені не сподобалась. Реєстрація заяви затягувалась. Слідчий Райвідділку міліції по боротьбі з економічними злочинами тільки через два тижня мене допитав, і то якось дивно: його цікавили лише питання про перелік виконаних робіт самими мешканцями по будинку на Тельмана,2. Інші питання по моїй заяві поки що не розглядалися. На мій запит – чому? Мені відповіли – не все зразу, пізніше ?!?! Після чергової розмови з прокурором 03.04.14 він повідомив, що нарешті через два тижня після подачі заяви, після того допиту слідчим, внесли моє звернення до Єдиного реєстру досудового розслідування (мабуть чекали поки розпочнеться війна з Росією?), і порадив мені тепер «давити» на слідчого. Як на мене, то по двох темах моєї заяви, тобто в питанні про залиття моєї квартири та в питанні недоторканності приватного життя я мав би отримати статус потерпілого з випливаючими наслідками, чи я помиляюсь? Порадьте, як мені поступити, яким чином «давити», за словами прокурора, на слідчого?