Доброго дня!!! склалася слідуюча ситуація, я за результатами проходження конкурсу буду призначений на посаду державного службовця. Виникло питання відкриття банківського рахунку для нарахування заробітньої платні. Я бажаю обслуговуватись та отримувати заробітню платню виключно в ОЩАДБАНКУ, варіанти з іншими банківськими установами для мене не є приємлимі з осоистих переконань. Але, при спробі відкриття банківського рахунку для отримання заробітної плати в ОЩАДБАНКУ я зіштовхнувся з проблемою неможливості відкриття, так як, державна установа, в якій я претендую на роботу, має зарплатний проект лише з ПРИВАТБАНКОМ, тобто ОЩАДБАНК не може відкрити мені зарплатній рахунок, з пояснень працівників ОЩАДБАНКУ державна установа не бажає підписувати з ОЩАДБАНКОМ зарплатний проект. Проконсультуйте, надайте розяснення будь-ласка,
1. Чи маю я право вимагати перерахування заробітної платні виключно на рахунок ОЩАДБАНКУ, і
2. Чи передбачена законодавством України відмова державному службовцю у виборі банківської установи для обслуговування (отримання заробітної плати)
3. Чи є відсутність зарплатного проекту державної установи з банком підставою для відмови у виборі працівником саме цого банку для отримання заробітньої платні???
дякую. з повагою.