Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Доброго вечора!!! я є інвалідом війни 2 групи, маю приватизовану трьохкімнатну квартиру на 5 поверсі 5 поверхового будинку, балансоутримувачем будинку є міськрада, тобто обєднання співвласників багатоквартирних будинків не створене. Я, як власник квартири перебуваю у договірних відносинах з місцевим ВУЖГ, зокрема мною укладені договори щодонадання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та договір про надання послуг з постачання холодної води та водовідведення(на основі типових договорів). Ситуація слідуюча, ЖЕК, за власною ініціативою, вмонтував в мережу освітлення підвальних приміщень (коридору підвалу, підвалів мешканців будинку) діоди (трансформатори) які понизили напругу в мережі з 220 вольт на 100 вольт (з метою економії??? зручності??) в підвалі практично не видно, дуже погане освітлення, світло від лампочок мало того що дуже слабке ще й мерехтливе, доводиться користуватись додатково ліхтариками щоб розгледіти! проконсультуйте будь-ласка, чи правомірні вищевказані дії ВУЖКГ? чи має ЖЕК право понижувати напругу в підвальних приміщенях?? як мені діяти в даному випадку. дякую.