'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ======== Оприлюднюю переписку, яка має суспільне значення:...  (Прочитано 1528 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

======== Оприлюднюю переписку, яка має суспільне значення:=======

Доброго дня, шанований пане Віктор! Потішений Вас вітати цим листом. Як ся маєте? Чи цього літа Вам удалось удатись до відпочинкових заходів? Бажаю Вам гарно відпочити і поновити сили ;) На жаль, так і не довелось мені з Вами побачитись через пік заклопотаности, пов’язаної зі вступною кампанією до нашого університету, та инші університетські моменти. Однак, сподіваюсь, і буду вкрай потішений, що ми зрештою ближчим часом побачимось. Хотів би почути Вашу думку щодо можливости заявити відвід Умновій. Я пляную брати до уваги таке:

1. Обставини: що описані в Нарисі.

2. Пляную заявити Позов до Умнової про відшкодування (компенсацію) моральної шкоди і Позов до адмін. суду щодо відмови в праві на позов… І це ляже в основі аргументації того, що Умнова вже не може бути неупередженою щодо мене, коли вона буде відповідачкою…

Наскільки це мені може вдатись? Яка практика існує з відводами (тобто як вдавалось відводити суддів і наскільки часто?).

А доки що, не мовлячи про відвід я хочу:

1. Відкликати зустрічну позовну заяву, яку я надіслав поштою, після того як мені було відмовлено в праві на зустрічний позов… З якою аргументацією бажано? Що порадите?

2. Заявити той позов до КП «Печерськжитло» як окремий.

3. І заявити Клопотання про зупинення провадження у справі до завершення другого провадження (за заявленим мною окремим позовом).

Питання: як зробити так, щоб позов, який я заявлю окремо, тобто не як зустрічний, не потрапив до Умнової? І практично цікаво, коли я відкличу зустрічну позовну заяву, то чи необхідно мені буде знов сплачувати витрати на інформаційно-технічне забезпечення, коли я заявлю окремий позов? Наперед дякую. З повагою, Правко

============ Відповідь не забариться ===========
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Спробую пояснити свою позицію. По другому питанню - звертатися до суду з позовом на суддю, який/яка здійснює судочинство у такий спосіб, як він чи вона уміє, непродуктивно, і не відповідає законодавству. Процесуальними кодексами пердбачені інші дії на захист прав учасників процесу. Щодо подальших питань з номерами 1, 2, 3. Для чого відкликати зустрічний позов, у прийнятті якого до спільного розгляду з первісним відмовлено? Він і так не буде розглядатися. Окремий позов до КП "Печерськжитло" після відмови у прийнятті зустрічного позову - це правильна і раціональна дія. Клопотання про зупинення провадження може бути задоволено лише після відкриття провадження у іншій справі, про яку Ви пишете.

Однак при вирішенні спорів щодо ЖКП підстав для зупинення провадження більш, ніж досить, з огляду на ряд цивільних та адміністративних справ, вирішення яких впливає на розгляд Вашої справи. Ці підстави викладені у клопотанні про зупинення провадження в об\\\'єднаній справі "Захарченко проти КП УЖГ" та "КП УЖГ проти Захарченка". Клопотання задоволено.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Конкретно дивіться тут: http://io.ua/s31407
« Reply #2 : 25 Липня 2008, 16:18:11 »

Конкретно дивіться тут: http://io.ua/s31407
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email