======== Оприлюднюю переписку, яка має суспільне значення:=======
Доброго дня, шанований пане Віктор! Потішений Вас вітати цим листом. Як ся маєте? Чи цього літа Вам удалось удатись до відпочинкових заходів? Бажаю Вам гарно відпочити і поновити сили
На жаль, так і не довелось мені з Вами побачитись через пік заклопотаности, пов’язаної зі вступною кампанією до нашого університету, та инші університетські моменти. Однак, сподіваюсь, і буду вкрай потішений, що ми зрештою ближчим часом побачимось. Хотів би почути Вашу думку щодо можливости заявити відвід Умновій. Я пляную брати до уваги таке:
1. Обставини: що описані в Нарисі.
2. Пляную заявити Позов до Умнової про відшкодування (компенсацію) моральної шкоди і Позов до адмін. суду щодо відмови в праві на позов… І це ляже в основі аргументації того, що Умнова вже не може бути неупередженою щодо мене, коли вона буде відповідачкою…
Наскільки це мені може вдатись? Яка практика існує з відводами (тобто як вдавалось відводити суддів і наскільки часто?).
А доки що, не мовлячи про відвід я хочу:
1. Відкликати зустрічну позовну заяву, яку я надіслав поштою, після того як мені було відмовлено в праві на зустрічний позов… З якою аргументацією бажано? Що порадите?
2. Заявити той позов до КП «Печерськжитло» як окремий.
3. І заявити Клопотання про зупинення провадження у справі до завершення другого провадження (за заявленим мною окремим позовом).
Питання: як зробити так, щоб позов, який я заявлю окремо, тобто не як зустрічний, не потрапив до Умнової? І практично цікаво, коли я відкличу зустрічну позовну заяву, то чи необхідно мені буде знов сплачувати витрати на інформаційно-технічне забезпечення, коли я заявлю окремий позов? Наперед дякую. З повагою, Правко
============ Відповідь не забариться ===========