'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Газета \"СЕГОДНЯ\" черговий раз оприлюднила непрофесійн  (Прочитано 2577 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Газета "СЕГОДНЯ" черговий раз оприлюднила непрофесійні міркування своїх доморощених журналістів:

http://www.segodnya.ua/news/14066154.html - Как в Киеве заплатить по старым тарифам за «коммуналку». Рост «коммуналки» должны отменить, считают эксперты. До выборов точно.
............
КУЛЯ ПРОТИВ МЭРИИ: ПРОФЕССИЯ — СУДИТЬСЯ. Первым новые тарифы «заморозил» киевлянин Виктор Куля — он подал иск в Шевченковский суд и выиграл его! Как г-н Куля рассказал «Сегодня», это не первый случай, когда он кладет мэрию на лопатки в суде. «Одно дело было о признании неправомерным монополизации рынка поставок тепла «Киевэнерго» и ДАРтеплоцентраль. Потом я отсудил у ЖЭКа право собственности жильцов нашего дома на котельную. Выиграл суд по поводу тарифов — это было еще в прошлый раз», — рассказывает нам Куля. Правда, от этого ему ни холодно, ни жарко — говорит, решения судов не выполняются.
Куля называет себя юристом-самоучкой, мол, жизнь заставила его на пенсии изучать законы, а всю жизнь Виктор Иванович занимался кибернетикой. «Сейчас говорят, что иск о тарифах подал Кличко, а не я. Это неправда. Я за «коммуналку» не плачу уже пять лет и не собираюсь. Я и эти тарифы считаю необоснованными, а новые — так вообще выходят за рамки. И еще распоряжения о повышении подписывал Анатолий Голубченко (первый зам. — Авт.), хотя там должна стоять подпись Черновецкого. Поэтому я и подал иск».
.....
КАК НЕ ПЛАТИТЬ БОЛЬШЕ. Идите в банк за чистыми бланками, пишите обращение к начальнику ЖЭКа и на всякий случай копите деньги.
На сегодняшний день в Киеве действуют старые тарифы на коммунальные услуги, но в платежках стоят новые, увеличенные в 1,5-2 раза, цифры. Что делать?
1. Замажьте корректором в платежке новые цифры, и напишите сверху старые, которые можно взять из квитанции за апрель или май. В банке или другом пункте приема платежей ее примут.
.....
Источник данных: юристы, правозащитники. Антон Задорожный, Ирина Касьянова
=====================================
Антон Задорожний брав у мене інтерв\\\'ю по телефону. І як водиться, все перекрутив на свій лад, або згідно з вказівками свого куратора. З Іриною Кас\\\'яновою взагалі ніколи в житті не зустрічався і не спілкувався. Складається враження, що деякі "проФФесіонали" гірше розбираються у тому, що пишуть, ніж "самоучки". Антон мене показав у світлі злісного неплатника. Але ж я йому повідомив про наявність судових рішень, якими підтверджена відсутність законно встановлених тарифів у м. Києві. А також про укладені зі мною та моїми родичами і знайомими Типові договори про надання житлово-комунальних послуг, затверджені постановами КМУ від 12.07.2005 р. № 560 та від 21.05.2009 р. 2005 р. № 630. Я і мої родичі платимо відповідно до умов договору, як і передбачено ЗУ "Про житлово-комунальні послуги".
Хочу ще зауважити, що іронічна ремарка "ПРОФЕССИЯ — СУДИТЬСЯ" на думку Антона Задорожного повинна принизити мене чи інших юристів, які захищають права таких, як оцей Задорожний. Бо Україна по Конституції є правовою державою, а усунути порушення прав людини можна тільки в суді. Саме цим і займається численна армія юристів. Не було б порушень - юристам було б нічого робити. Як і журналістам.
Про монополізацію ринку з боку Київенерго та ДарТЕЦ Антон просто вигадав. Була розмова про оскарження з боку ДарТЕЦ відомих судових рішень за позовом ОСББ "Престиж" про скасування розпоряджень КМДА. Антон знає про існування мого сайту і навіть за його словами переглядав його матеріали. І таке ляпнути на всю Україну!
Щодо замазування коректором цифр в платіжках. Я вже повідомляв на сайті, що підробка платіжних документів є кримінальним злочином. Газета провокує несвідомих громадян на злочинну діяльність? Нехай краще цим займеться любий серцю регіоналів Черновецький - ворог киян і Кабміну!
Як кібернетик і професор - ставлю "двійку" Антону Задорожному за "домашнє завдання" і за поведінку. Більше з ним ніколи спілкуватися не буду!
Записаний

shakirkirill

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Виктор Иванович, это клинический случай, не обращайте внимание. По поводу апелляции на заседание, я считаю нужным взять Постановление КМУ о приостановке оспоренных распоряжений Голубченко. Конечно, определения про обеспечение иска судьи пишут похабно. Мог бы судья сослаться хотя бы в качестве явной незаконности на подписанта Голубченко, который никоим образом не имеет никакого отношения к местному самоуправлению.
С уважением, Кирилл.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

На жаль, розпорядження КМУ про зупинення дії нових тарифів КМДА на сайті ВР України та в інших офіційних джерелах не оприлюднене. Тому я не можу поки-що посилатися на нього у своїх запереченнях проти апеляційної скарги КМДА, яку сьогодні отримав і розмістив у Форумі. Проект заперечень маю намір розмістити також сьогодні по мірі готовності.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Апеляційна скарга, крім Форуму, викладена в Нарисах - http://io.ua/s78872 , а також та заперечення проти неї - http://io.ua/s78876
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю
На gro-za - Київ - Ukraine 2009-07-20 15:36:24
« Reply #4 : 21 Липня 2009, 08:57:55 »

На gro-za - Київ - Ukraine 2009-07-20 15:36:24
Вікторе Івановичу! Є і коректні повідомлення, які належать поважним службам новин. Наприклад, УНІАН розмістило уточнену інформацію про події, пов’язані із зупиненням дії розпоряджень про тарифи. На сайті ТСН міститься така сама інформація. Обидва повідомлення коректні і виважені і стосовно самих подій, і стосовно Вашої правозахисної діяльності.
http://unian.net/ukr/news/news-326673.html
http://tsn.ua/ua/ukrayina/sud-vidminiv-novi-tarifi-u-kiyevi-ne-za-pozovom-klichka.html
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дякую за посилання на об\\\'єктивну інформацію. Я викладу її у повному обсязі на Форумі і без коментарів.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email