'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Повертаючись за повідомлення 2007-04-18 17:09:45 UA (\"П\\\'ятиповер...  (Прочитано 1768 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олексій

• Гість

Повертаючись за повідомлення 2007-04-18 17:09:45 UA ("П\\\'ятиповерховий будинок, кілька років тече дах...").

Написав заяву, викликав представника для складання акту обстеження квартири. Прийшли, подивилися, признали наявність пошкоджень. В бесіді майстер повідомив, що, на його думку, оскільки ЖЕК робить тільки поточний ремонт (10% від загальної площі, згідно Наказу Держжитлокомунгоспу від 10.08.2004 N 150), то і повернуть мені лише 10% моїх затрат, а за рештою я, мовляв, повинен звертатися у міськвиконком, котрий фінансує капітальні ремонти.

Що можна заперечити? Дійсно, я покрив всю площу своєї квартири, але це менше ніж 10% від загальної площі даху будинку. Чи буде цей аргумент вирішальним? Крім того, я маю договір саме з ЖЕКом, а не міськвиконкомом. Чи справді є сенс звертатися до міськвиконкому? Чи мене просто хотять відфутболити?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дійсно, хочуть відфутболити. Думка майстра, двірника, навіть начальника ЖЕКу не є вирішальною. Рекомендую звернутися з заявою до балансоутримувача будинку, надати копії платіжних документів і запропонувати ці витрати в рахунок наступних платежів за утримання будинку та прибудинкової території. Якщо балансоутримувач отримує якісь кошти з міського бюджету, то це його справа. Але постанову КМУ № 560 від 12.07.2005 р. потрібно виконувати. У разі відмови - звертайтеся з позовом до суду.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email