Доброго дня!!! ситуація слідуюча, як власник квартири в багатоповерховому будинку(будинок на балансі ВУЖКГ) я перебуваю в договірних відносинах з місцевим ВУЖКГ щодо надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, постачання холодної води та водовідведення, утримання будинків споруд та прибудинкової території. термін дії попередніх договорів закінчився влітку 2015 року, хоча і договір вважався продовженим ще на рік, 01.02.2016 року з відповідною заявою звернувся в ВУЖКГ з пропозицією переукласти вищезазначені договори. через деякий час ВУЖКГ надіслало поштою нові договори (незмінені, типові) які мене не влаштовують, тому як на мою думку вони не містять всіх необхідних умов. 17.02.2016 року я особисто, під підпис відповідальної особи ВУЖКГ, повернув запропоновані договори без свого підпису, але з заявою про згоду укласти договір (окремо на кожен із запропонованих до підпису договорів), але на інших умовах (фото прикріплюю), на даний час ніякої відповіді не отримав, змінених договорів мені для підпису не надали. в усній розмові посадова особа ВУЖКГ повідомила що вони неможуть вносити НІЯКИХ змін в типовий договір, по причині начебто заборони зі сторони антимонопольного комітету!!!!!. які мої подальші дії повині буди в ситуації яка склалась??? проконсультуйте будь-ласка.