Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Тобто на конверті з копією СН штампу "Судова повістка" не повинно було бути.
Відредагував клопотання про поновлення терміну врахувавши корисні поради надані шановними користувачами форуму.
До Іллічівського районного суду м. Маріуполь Донецької обл. вул. ххххххххххх м. Маріуполь, Донецької обл., індекс Справа № 264/7058/19 Суддя Іванченко А.М. Стягувач ККП «Маріупольтепломережа» вул. хххххххх, № хх, м. хххххххх, індекс. тел. (062) хххххххххх, факс (062) ххххххххххх Email: хххххххххххххххххххххххх Боржник:ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх місце рееєстрації: вул.
3. Зразок заяви для заявника на 2 листах.
ЦК УКРАЇНИСтаття 258. Спеціальна позовна давність1. Для окремих видів вимог законом може встановлюватися спеціальна позовна давність: скорочена або більш тривала порівняно із загальною позовною давністю.2. Позовна давність в один рік застосовується, зокрема, до вимог:1) про стягнення неустойки (штрафу, пені);Ця стаття відноситься до розрахунку пені, 3% річних та інфляції чи ні ?
Відповідно до ст. 258 Цивільного кодексу України позовна давність до вимог про стягнення пені застосовується в один рік .Для стягнення індексу інфляції та 3% річних застосовується загальна позовна давність в 3 роки (ст. 257 Цивільного кодексу України ). Разом з тим спеціальна позовна давність застосовується за умови подання стороною у спорі відповідної заяви, зробленої до винесення судом рішення.Позови про стягнення пені, індексу інфляції та 3 % річних подаються до міського, міськрайонного суду за місцем знаходження боржника (відповідача по справі).Нормативно-правовова база:o Цивільний кодекс України;o Закон України «Про житлово-комунальні послуги»;o Закон України “Про індексацію грошових доходів населення”;o “Правила надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, затверджені Постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630. З повагою, головний спеціаліст відділу«Олександрівське бюро правової допомоги» Тетяна Вечірко
Ф судя не повинен був відхилити позов теплосети, як що сама заява (шапка) заповнена не належним чинов в супереч закону. Нет даних представника я кий одав та підписав цю заяву?
Є ще одне питання але поки не стосується ціеї заяви.У мене е платіжки за теплопосточання які були зроблені через термінал Приват банку, нажаль самі квитанції мають властивість обезличиваться, тоб то зникають всі надписи з них(( та ще вони саме були сплачені другою людиною. Як чи в загалі можливо їх оновити в банку? чи якось це використувати при наданні доказів? Я ще заїду сам в банк, спитаю але щось мені подсказуе що прийдеться по другому разу сплачувати за теж саме.
Цитата: ams від 15 Вересня 2021, 20:24:20Є ще одне питання але поки не стосується ціеї заяви.У мене е платіжки за теплопосточання які були зроблені через термінал Приват банку, нажаль самі квитанції мають властивість обезличиваться, тоб то зникають всі надписи з них(( та ще вони саме були сплачені другою людиною. Як чи в загалі можливо їх оновити в банку? чи якось це використувати при наданні доказів? Я ще заїду сам в банк, спитаю але щось мені подсказуе що прийдеться по другому разу сплачувати за теж саме.Якщо у Вас (чи іншого платника) картка Привату, то всі транзакції зберігаються в Приват24.