'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Відповідач у справі має погану репутацію та не веселий майновий стан.  (Прочитано 2823 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

lioness

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 146
    • Перегляд профілю
    • Email

 Argentem Creek Partners (ACP), фірма, що спеціалізується на видачі кредитів, зі штаб-квартирою в США у своєму прес-релізі заявила про початок процедур примусового повернення коштів проти GNT Group.

Як йдеться в пресрелізі компанії, GNT Group оперує зерновим терміналом в Одеському порту.

Argentem Creek Partners заявляє про аргументовані підозри щодо численних корпоративних зловживань з боку GNT.

У 2019 році ACP позичила GNT Group 75 мільйонів доларів США та, на жаль, вже після трьох років змушена була скористатися правами, наданими забезпечувальними документами та вжити примусових юридичних заходів, а саме - встановити корпоративний контроль над компаніями GNT Group на Кіпрі та в Україні, аби відновити нормальний перебіг бізнес операцій та запровадити прозору бізнес-практику, провести аудити і впровадити чітке управління, зазначається в повідомленні.

На думку компанії, ці заходи сприятимуть посиленню прозорості в українській економіці та в зерновому коридорі та водночас підтримають верховенство права та інвестиційний клімат у критичний для країни час.

"Це було непросте рішення для Argentem. Проте через суттєвий брак прозорості в управлінні та звітності ми маємо підстави вважати, що мало місце масштабне корпоративне правопорушення, яке завдало шкоди правам та інтересам міжнародних інвесторів. Ми віримо, що ці проблеми буде вирішено з мінімальним втручанням у роботу зернового коридору, і ми маємо намір продовжувати інвестувати в Україну", - зауважив регіональний топ-менеджер ACP Джон Паттон.

Як провідний інвестор у GNT Terminals, йдеться в повідомленні, ACP відмовляється миритися з нульовою прозорістю та серйозними порушеннями в управлінні компанії. Порушення основних прав інвесторів не лише шкодить інвестиційному клімату країни, але й створює небезпечні перепони для роботи зернового коридору у такий складний для України час.

Е майнові притензії до фірми,інформація про неї нижще.
Я можу опинитися в ситуаціїї ,коли за рішенням суду вже не буде що брати...
Тому в мене є питання:
--які мої дії при подачі судового позову до фірми,щоб забезпечити виконання рішення (позов ,це моральна шкода в сумі полтора мільона)
Цитувати
Власниками GNT Terminals (більше відоме в Україні як Olympex Coupe) є громадяни Володимир Науменко та Сергій Гроза.

Кількома днями раніше ще один міжнародний кредитор GNT - Innovatus - заявив, що GNT поставили під загрозу впорядковане транспортування зерна з одеського підприємства.

"Використання GNT війни як засобу розкрадання коштів, які їм не належать, є жахливим. На жаль, цей вид корупції б’є сьогодні по всіх українцях", - зазначила Ана Фірмато, керуючий директор Innovatus.
Записаний

lioness

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 146
    • Перегляд профілю
    • Email

Цитувати
початок процедур примусового повернення коштів проти GNT Group.

--що означає ця фраза та які наслідки для фірми та для мене?
Будь ласка,перекладіть на язик обивателя суть цієї статті та наслідки?
Записаний
 

+ Швидка відповідь


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email