'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 2974 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Тетяна

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 07 Липня 2008, 20:26:32 »

Шановний Вікторе Івановичу!

Як таке може бути?

На мої звернення до нового та всіма коханого КП "Дирекція з утримання..." я двічі, в усному та письмовому вигляді отримала інформацію про те, що на мене подано в суд - стягувати борг за ЖКП.

Але візит до судів не дав результатів.

На Шутова гортала двічі рукописний журнал, на Кривоноса передивилися на екрані базу відповідачів. Нема.

Яким чином все ж дізнатися - є вже позови чи просто мене лякають....
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Слід звернутися до канцелярії у цивільних справах з усним запитом, пред\\\'явивши паспорт. Якщо позов надійшов, то за найменуваннями позивача та відповідача канцелярія знайде картку реєстрації позову, повідомить номер справи та кому з суддів вона розписана. Затримка можлива з огляду на погану роботу пошти після підвищення тарифів на її послуги.
Записаний

Тетяна

• Гість
Саме так і зробила. В травні.
« Reply #2 : 08 Липня 2008, 19:01:26 »

Саме так і зробила. В травні.

А в червні у листі-відповіді КП "Дирекція з утримання..." читаю:"матеріали в лютому були подані до суду". А з суду жодного листа не знаходила. І в обох канцеляріях нічого не побачила.

Чи є сенс написати запити до канцелярії у цивільних справах? Чи могли відкрити справу де-небудь в іншому місці?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Радив би не перейматися. Якщо буде відкрите судове провадження, то "нагорода знайде свого героя". Однак, при наявності симптомів про наміри Дирекції щось з Вас стягнути, краще її випередити - подати позови про примусове укладення Типових договорів по КМУ-560 та КМУ-630 (окремі), про повернення зайво нарахованих коштів за ЦО згідно з розпорядженням КМДА № 2306, заодно - стягнути у кожному випадку моральну шкоду за порушення прав споживача (а вони порушують). Договір по КМУ-560 ніколи не укладуть, навіть примусово. Бо неспроможні надати обов\\\'язкові додатки по п.п. 2 і 3 Типового договору. І тоді теоретично можна порушити кримінальну справу за злочин проти правосуддя - невиконання судового рішення. Взагалі мало не покажеться. Зразки - в "Нарисах" цього сайту.
Записаний

Тетяна

• Гість

Дуже дякую. Будь ласка, як можна з Вами зустрітися? Може, перед якимось з судових засідань. Хочу проконсультуватися щодо текстів позовів та етапів проходження процесу.

Буду дуже вдячна.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Можна попередньо домовитися по телефону 457-40-72 (після 19:00), у екстрених випадках - 8(050)448-1-844. Сьогодні маю чергове судове засідання у Солом\\\'янському райсуді м. Києва, вул Шутова, 1, о 17:00, суддя - Макуха А.А., другий поверх приміщення суду.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email