'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Я звернулась до ПП \"Аква-Ук...  (Прочитано 1484 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Я звернулась до ПП "Аква-Україна" з приводу встановлення теплолічильника, але отримала відповідь, що зараз вони припинили до вересня цю роботу. Підскажіть, будь-ласка, координати підприємства у м.Києві, яке має ліцензію на встановлення теплолічильника, та може виконувати таку роботу. Наперед вдячна.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Мені здається, Аква-Україна відмовилась надавати цю послугу тому, що мережа теплопостачання у Вашому будинку вертикальна. При горизонтальній системі обсяг монтажних робіт набагато менший, а гроші однакові. Якщо це дійсно так, то потрібно у Вашій квартирі встановити байпаси до кожного радіатора, як показано тут - http://viki1234.io.ua/album20799 Потім можна встановити лічильник тепла у одному примірнику, а всі радіатори обладнати приладами-розподілювачами - http://gro-za.io.ua/album111326 (не обов\\\'язково такими).

Це замість того, щоб на кожний радіатор встановлювати окремий теплолічильник, що було б дорого. На жаль, подібну роботу може виконати дуже кваліфікований спеціаліст, яких у Києві майже не залишилось. А фірми встановлюють лічильники, коли вже все підготовлене, залишається лише прикрутити гайки.

Уся теорія та практика багато разів була викладена на цьому та паралельному сайті viki1234.io.ua

РЕЗЮМЕ: спочатку потрібно встановити байпаси, потім дістати розподілювачі, в останню чергу - купити теплолічильник, встановити самостійно, і тільки після цього звернутися до тієї ж Акви. Саме так я двічі діяв у двох квартирах. Оскільки я професор-не білоручка, то все роблю власноручно. Так колись навчав лаборантів на своїй кафедрі. А фірма з відповідною ліцензією потрібна лише для оформлення документів.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Маю доброго знайомого, який є директором фірми, що отримала ліцензію на виконання подібних робіт. Багато разів агітував його зайняти нішу у сфері послуг - встановлення квартирних теплолічильників. Запропонував використати моє ноу-хау. На словах погоджується, але нічого в цьому напрямку не робить. Знову ж таки - невигідно.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email