'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Tільки що з судового засідання.Витримав годину. Суддя в...  (Прочитано 1669 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Tільки що з судового засідання.Витримав годину. Суддя відхилив 2 мої заяви про забезпечення доказів та про зупинення провадження справи. Він вважає, що рішення судів, винесені не за моїм позовом, не можуть бути прийняти до уваги. Але затребував принести Договір управління УЖКГ адміністрації, якій уповноважує ТОВ "ЖЕК-108" /img/e/rules.gifзбирати плату за компослуги. Представник позивача якось промовила ще(а може мені почулося), що вони мають один договір з мешканцями на утримання будинку. Треба взяти технічний запис засідання. Може можна на диск записати?

Також може мені подати адмін позов на КМДА про невиконання рішення(ухвали) апеляційного адмінсуду щодо призначення виконавців послуг та підписання договорів, передбачених постановами КМУ? А тоді вимагати зупинення провадження!? Представник позивача також пообіцяла надати детальні розрахунки послуг. Щось не віриться.

Що робити? Що порадите, шановний Вікторе Івановичу?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я сьогодні вже відповідав на попереднє Ваше звернення. Прокоментуйте мої запитання по суті справи. Копію диска обов\\\'язково слід отримати. Ухвалу про відмову про забезпечення доказів слід оскаржити у апеляційному порядку. Пропоную також поговорити по телефону 457-40-72.
Записаний

Влад

• Гість

Тут мабуть якась помилка! я написав тільки один раз. Зараз вдруге. Також я виходив на сайт судового реєстра. Чомусь не знайшов рішення Шевченковського суду від 25.05.06, яке підтверджено ухвалою Апеляційного суду. Може не вмію шукати.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Вибачте, я здається переплутав Вас з Євгеном (дивіться його звернення сьогодні трохи раніше). Обставини справи дуже схожі, тому я можливо не зовсім вірно зорієнтувався.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Рішення у формі постанови викладене тут: http://io.ua/s7722
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Додатково: обставини, які встановлені судовим рішенням у іншій справі за участю тих самих сторін, або однієї з них, не підлягають доказуванню. Але ж тільки при участі ... Договір, укладений балансоутримувачем з ТОВ, дійсно є важливим доказомі. Але ж з балансоутримувачем! Крім того, це ТОВ у свою чергу зобов\\\'язане укласти Типові договори, затверджені постановами КМУ від 12.07.2005 р. № 560 та від 21.07.2005 р. № 630, з кожним мешканцем. А відносини у сфері надання послуг з ЖКП повинні здійснюватися ВИКЛЮЧНО на договірних засадах (ст. 19 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги"). Питання про забезпечення доказів вирішується ухвалою, яку можна оскаржити у апеляційному суді. Слід витребувати цю ухвалу Крім того, заяву про забезпечення доказів можна подати повторно, з новим обґрунтуванням, через канцелярію. Таку заяву можна подати окремо від позову (майбутнього), наприклад, у справі про повернення зайво нарахованих коштів. Ви маєте право також отримати копію технічного запису на компакт-диску. В усіх цих випадках потрібна наполегливість, бо у нас в судах зазвичай у всьому спочатку відмовляють, а після декількох скарг змінюють гнів на милість.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Невиконання рішення суду - це кримінальний злочин проти правосуддя. Такі справи непідсудні адміністративному суду.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email