'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Суддя залишив мій позов пр...  (Прочитано 2653 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Суддя залишив мій позов про захист прав споживача на укладання договорів про надання житлово-комунальних послуг на підставі недостатності доказів та несплати витрат з інформ-техзабезпечення! Позов є копією Вашого.Суддя дав строк до 10 вересня. думаю ще додати докази та та заявити про забезпеченння доказів, а також сплатити за інформтехзабезпечення. Що можете порадити? Буду радий почути Вашу пораду!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Витрати на ІТЗ слід сплатити, вони не підпадають під поняття "державне мито", від сплати якого споживачі звільняються. Стосовно доказів - Вам слід додати письмову відмову балансоутримувача або виконавця послуг від укладання договорів, або доказ про залишення Вашої оферти (пропозиції) без відповіді понад 30 днів. Далі пишете заяву до суду про усунення недоліків і подаєте позов у новій редакції - з додатками, яких не було. Крім того, варто додати Вашу редакцію договорів, які Ви запропонували укласти. Не забудьте про обов\\\'язкові додатки 2 і 3 до Типового договору відповідно до постанови КМУ № 560, а також про тарифи. Легітимними на даний час є лише тарифи, які діяли до 1 грудня 2006 р.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email