Відповідаю на чергові безвідповідальні звинувачення:
>Что и требовалось доказать
>Выиграли суд для СЕБЯ. Похвастались. А теперь хотите себе такое же? Тогда приходите к нам несите Ваши денежки и мы Вам сделаем такое же.
Я виграв суд не лише для себе, а для всіх киян. Якщо Ви цього до цього часу не зрозуміли, то ще раз почитайте постанову Шевченківського райсуду столиці, у якій чорним по білому написане наступне:
"Зобов\\\'язати Київську міську державну адміністрацію забезпечити дотримання балансоутримувачами житлового фонду м. Києва вимог ст. 29 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" щодо укладення зі споживачами – мешканцями багатоквартирних будинків Типових договорів про надання житлово-комунальних послуг, затверджених постановами Кабінету Міністрів України № 630 від 21.07.2005 та № 560 від 12.07.2005.", що набрало чинності 22.01.2007 р. після розгляду в Апеляційному суді.
Саме на підставі цієї постанови я отримав 02.03.2007 р. рішення Солом\\\'янського райсуду на свою користь, яке Вам так не сподобалося.
Невже Ви не розумієте, що якби не було постанови Шевченківського суду, яка розповсюджується на всі житлово-експлуатаційні організації м. Києва, то і не було б сьогоднішнього рішення Солом\\\'янського райсуду. До речі, справа в останньому суді не рухалася саме тому, що на заваді було рішення Київради від 24.11.2005 р., яке мені вдалося скасувати згаданою постановою.
Тепер і Ви, і будь-хто може скористатися цим результатом на свою користь. Бо з Вами, та й з будь-ким усі ЖЕО відмовлялися укладати Типові договори, затверджені постановами КМУ від 12.07.2005 р. № 560 та від 21.07.2005 № 630. Чим скоріше Ви це зрозумієте, тим краще буде для Вас.
>Неприкрытая реклама.
А для чого прикриватися? Я дію відкрито, а от Ви прикриваєтеся.
>Тоже мне ГРОЗА. Гремит только себе, а хочет чтоб его считали народным защитником.
Прочитайте ще раз те, що написане вище. Може з трьох спроб зрозумієте, а якщо ні - зверніться навіть до початкуючого юриста, він Вам розтлумачить.
>А ответ будет такой - Я первопроходец, который показывает дорогу тем кто пойдет за мной.
Це дійсно так, але я був би радий передати лаври першопрохідця саме Вам, оскільки з Вас так і бризкає якась незрозуміла заздрість. Шановний, у мене є чим займатися, крім проблем ЖКХ, я вимушений був цим зайнятися, бо ніхто з 3-мільйонного населення Києва не побажав бути першопроходцем. Вивчайте цей досвід - і вперед. Вас ждуть великі перемоги і повага з боку споживачів комунальних послуг.
>Стандартная схема батенька.
Стандартна схема у Вас. Недолугі люди звинувачують інших у своїх нещастях, замість того, щоб самим щось зробити для себе. Зробіть, я буду дуже радий, бо Ваш успіх буде прикладом для інших невіруючих.