'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: АПЕЛЯЦІЙНА СКАРГА на постанову суду у справі про незак...  (Прочитано 1410 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

АПЕЛЯЦІЙНА СКАРГА на постанову суду у справі про незаконність рішень райради - http://io.ua/s35372

Йдеться про рішення ради від 12.06.2007 р. № 47 «Про реорганізацію КП по утриманню житлового господарства Печерського району м. Києва «Печерськжитло», а також про рішення тієї ж ради від 18 жовтня 2007 р. № 9 про створення КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Печерської районної у м. Києві ради".
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Досить дивно, що суддя Вовк С.В., якого я добре знаю, і який завжди відстоював верховенство права, раптом поступив так безвідповідально, порушивши у своїй постанові все, що тільки можна було порушити. Єдиним виправданням для нього у даній ситуації може бути лише параліч системи адміністративного судочинства. Незалежно від змісту рішення його оскарження в апеляційному порядку будь-ким з учасників матиме лише один наслідок - апеляційна скарга чекатиме своє черги на розгляд років зо два. За цей час обставини можуть радикально змінитися, і необхідне сьогодні рішення втратить свою актуальність.

Але ж на Сергія Володимировича хтось натиснув! Допускаю, що це міг здійснити голова Печерської РДА Сущенко, або його заступник Сандрацький. У процесі розгляду цієї справи я був свідком, як секретарка заступника голови суду викликала заступника голови суду до телефону, а на протилежному кінці лінії за її словами чекав голова чи заступник райради - не пам\\\'ятаю точно.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email