'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Поздоровляю усіх споживачів житлово-комунальних посл  (Прочитано 1283 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Поздоровляю усіх споживачів житлово-комунальних послуг м. Києва з Мировою угодою, яку визнав суд сьогодні, 28 жовтня 2008 р. Угода тут: http://io.ua/s34957

РЕЗЮМЕ: замість того, щоб судитися, краще домовлятися. Ну що втратить Комунальне підприємство у зв\\\'язку з тим, що мешканці трьох квартир не будуть платити за ЖКП по тарифах а-ля Черновецький? До тих пір, поки тарифи не будуть узаконені тим чи іншим способом. Аж нічого! Решта байдужих та неосвічених будуть платити стільки, скільки з них вимагають, причому будь-кому, аби до них не чіплялися. Своєрідний хабар чиновникам.
Записаний

Євген

• Гість

Віктор Іванович, вони вже зрозуміли, що з Вами краще не судитися, бо собі дорожче :) Вітаю!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую, Євгене! Моє палке бажання полягає в тому, щоб усі подібні справи вирішувалися завжди на користь споживачів з беззастережним дотриманням норм права. Йдеться не про конкретні інтереси мої чи членів моєї сім\\\'ї. Я використовую власний досвід, щоб розповсюдити його на якомога ширшу аудиторію, і щоб навчити хоча б з десяток людей з трьохмільйонного населення столиці самостійно захищати свої права у суді, бо іншого способу немає. Я був би щасливим, якби такі люди знайшлися. Можливо, Вам доведеться виконувати цю почесну місію. Тому щиро бажаю Вам успіху.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email