'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Иванович, доброго дня.  (Прочитано 1365 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Павел

• Гість
Віктор Иванович, доброго дня.
« : 30 Жовтня 2008, 19:35:47 »

Віктор Иванович, доброго дня.

Сьогодні 30.10.2008 відбулося засідання Шевченківського районнио суду м. Києва.Суддя Малінніков О.Ф. Справа стосовно стягнення заборгованости перед Жеком "Нивки". Суть справи:Квартира приватизована в 1999 році.Хоча позивач в позовній заяві вказав, що квартира неприватизована, а якщо приватизована, то вони цього не знали і ми повинні були прийти до них та показати відповідні документі. Договору з ЖЕКОм нема(був від 2003 року, але не подовжувався, вартість послуг невказана). Батки сплачували за послуги ЖЕКа без договору по платіжках ГІОЦ. Вони сплачували, за послуги з утримання будинку і прибудинкової території та опалення вираховану по старим тарифам. Після підняття тарифів Черновецким, ЖЕК збільшив вартість своїх послуг.Таким чином утворилася так звана "заборгованність". ЖЕК подав до суду про стагнення заборгованности. У запереченні щодо позову, я вказав на те що ЖЕК є неналежним позивачем тому що у нас не існує договору, який пердбачений законом. А саме ст.29, ст. 32 Закону України „Про житлово-комунальні послуги", ст. 162 ЖИТЛОВОГО КОДЕКСУ УКРАЇНСЬКОЇ РСР. Таким чином згідно ст 11 Цивільного кодексу в мене нема ніяких зобов\\\'я зань перед позивачем. Але, суддя, не прийняв до уваги мої заперечення, його задовільнило пояснення позивача, що я сам винен що в мене немає договру, тому що вони клеїли об\\\'яви у пардному (до речи я такої об\\\'яви не бачив) з пропозициєю підписати договор. Частина мешканців підписала договір, я ми не пидписали, а вони послуги надавали. Моя заява на те що закон не забороняє ім надавати послуги в односторонньому порядку, а мене не зобов\\\'язує сплачувати за це, до уваги прийнята не була.Моє вимога до позивача обгрунтувати вартість послуг для обгрунтування суми винекненя "боргу", як це пердбачено згідно 560 постанові кабміну , судею була відхилена з реплікою "Знову ці тарифи!". Отже суд виніс ухвалу на користь ЖЕКа. Ми повінні сплатити "борг", сума не велика, але навіщо нам тоді Закон, Суди.Тут питання принципу, а не суми сплати. Питання, як діяти далі? Який порядок дій, до кого апелювати далі?
Записаний

Павел

• Гість

P.S. Ухвалу по справі можно бути забрати у суді 05.11.2008 - протягом дня. Чи можливо зобов\\\'зати суд надати роз\\\'яснення стосовно прийнятого рішення? Перебіг процесу фіксувався аудіо засобами(запис на комп\\\'ютер секретаря суду), але суддя так тихо та нерозбірливо говорив. Можливо він це робив навмисно.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Олександр Федорович погано розбирається у правовідносинах у сфері надання Житлово-комунальних послуг. Тому й рішення ухвалив незаконне. З іншого боку, Ви не використали можливостей для захисту своїх інтересів. Слід було подавати зустрічний позов. Ще не пізно подати Ваш власний позов до ЖЕКу з вимогами про укладення договорів, про повернення зайво нарахованих коштів за центральне опалення (розп. КМДА від 26.12.2002 р. № 2306), про надання документів про підтвердження витрат на утримання будинку, про стягнення моральної шкоди тощо. Як це робиться - уважно вивчіть повідомлення на цьому сайті (зверніть увагу на "Нариси"). Стосовно роз\\\'яснення рішення суду - у Вас є таке право, але наслідки будуть нікчемними. Бо роз\\\'яснюють тими самими словами, а воно й так зрозуміло - стягнути, і крапка. Відносно фонограми - судді часто роблять так, щоб їх не можна було потім звинувачувати у неправосудному рішенні. Можу порадити подати зауваження щодо технічного запису. Вони повинні бути розглянуті, і з цього приводу повинна бути ухвала. Скаргу слід подавати до Апеляційного суду м. Києва у порядку, встановленому ЦПК. Якщо зауваження до технічного запису не будуть розглянуті, Апеляційний суд зобов\\\'язаний повернути справу на дооформлення. Таким чином Ви можете виграти час, поки не відкриється провадження за Вашим позовом. А далі є можливість зупинити апеляційний процес на час розгляду Вашого позову. Ще краще подати декілька позовних заяв з окремими вимогами до ЖЕКу. Якщо цією справою будете займатися послідовно і цілеспрямовано, то в кінці кінців отримаєте перемогу. Ніхто Вам не заважає подати також позов на Черновецького Л.М., КМДА, КМР про визнання розпоряджень та рішень про тарифи недійсними, такого змісту, як я це здійснив раніше. Дивіть у "Нарисах". Про суддю Малинникова О.Ф. дещо цікаве знайдете також на сайті viki1234.io.ua
Записаний

Правомир

• Гість

Я вас так розумію...У мене подібна справа. Можете подивитись в нарисах "Окремий досвід знайомства з етико-правними проблемами судочинства в Україні очима молодого українця"...я так настраждався від того всього...

Але я домігся зупинки провадження у справі і нині чиню наступ на ЖЕК: подаю договори згідно ЧИННОГО законодавства...ну, і позов до суду, якщо вони не погодяться акцептувати оферту.

Хотів би з Вами мати тісніший контакт, прошу Вас, зв\\\'яжіться зі мною, за наявності вільної хвильки та бажання. Моя скринька: pravomyr A T atlas.sk або залишаю мій мобільний нумер: 229 09 29

Дякую!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email