Шановний Вікторе Івановичу! Сьогодні була у ТОВ "Новобудова" зустрічалася з їхнім юристом. Я показала юристові відповідь Головного управління юстиції у м. Києві (далі –КМУЮ) від 27.06.07 № Г-393 за підписом заступника начальника управління О.І.Саєнко на моє звернення щодо чинності розпоряджень КМДА, у якому зазначено (цитую) «Головним управлінням юстиції у м.Києві в установленому законодавством порядку зареєстровані та є чинними, на сьогоднішній день, наступні розпорядження Київської міської державної адміністрації: - від 20.06.2002 №1245 "Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії та житлово-комунальні послуги для населення" (зі змінами та доповненнями), зареєстровано в КМУЮ 27.06.2002 за №46/429; - від 15.05.2000 №748 "Про встановлення розмірів квартирної плати та плати (для приватних квартир) за утримання будинків і прибудинкових територій в м.Києві", зареєстровано в КМУЮ 19.05.2000 354/246; - від 28.08.2002 №1678 "Про внесення змін та доповнень до розпорядження КМДА від 15.05.2000 №748", зареєстровано в КМУЮ 02.09.2002 за №67/450; - від 16.03.2004 №402 "Про внесення змін до приміток до Розмірів квартирної плати та плати (для приватних квартир) за утримання будинків і прибудинкових територій, встановлених розпорядженням КМДА від 15.05.2000 №748", зареєстровано в КМУЮ 22.03.2004 за №23/601. Зазначені розпорядження не визнані такими, що втратили чинність, а отже залишаються чинними». Прочитавши цей лист юрист ТОВ "Новобудова" відкрив мені сторінку довідкової системи "ЛІГА" з розпорядженнями КМДА, які він вважає чинними. При цьому на будь-які мої заперечення він не реагував. Натомість я отримала від юриста копію Позовної заяви, у якій вказано, що я не виконую обов‘язок з оплати житлово-комунальних послуг (при цьому посилаючись на укладений договір від 04.10.2005 №10/124). При ознайомлені з цим договором я побачила, що він підписаний невідомим мені підписом, але додаток із тарифами підписаний мною (за цими тарифами я оплачую ЖК послуги до цього часу). Я зрозуміла, що до суду наданий підроблений документ і суд хочуть ввести в оману. (До речі, головуючий суддя у справі - Сизова). Мій чоловік радить мені не гаяти часу ті нервів і заплатити борг, а мені шкода навіть не грошей, мені прикро, що наша київська влада не вважає нас за свідомих людей і поводиться з нами як з неосвіченим бидлом. Вікторе Івановичу! Прошу Вашої поради, як же слід захищатися у суді. Чекаю на Вашу відповідь. Дякую.