'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Насколько я помню по Вашему иску КМДА не приходит на су...  (Прочитано 3524 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Насколько я помню по Вашему иску КМДА не приходит на суд как у Вас там дело двигается7
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я вже повідомляв, що після того, як суддя Гуменюк А.І. втратила повноваження, справу передали судді Морозу І.М. Я полегшено зітхнув, бо Мороз І.М. більш адекватний. Однак, призначене ним засідання не відбулося не тому, що відповідачі не з\\\'явилися, хоч це було насправді так (крім КМДА), а тому, що суддя також втратив повноваження, його призначили в Апеляційний суд. Отак, ні шатко, ні валко. З іншого боку, постанова Окружного адмінсуду за позовом ОСББ "Престиж", якою визнані недійсними та скасовані розпорядження КМДА №№ 630-633, що було також предметом і мого першого позову, переглядається в КААС (вул. Поліська, 3-б). Оголошена перерва до 26.11.2008 р. Апеляцію подали КМДА та Київенерго. Я у цій справі участі не приймав, хоч вона є також актуальною і для мене. Проводили нараду в комітеті ВР, який очолює О.О. Омельченко, на тему, як діяти далі. Є побоювання, що КААС відмінить постанову ОАС м. Києва. Були присутні п\\\'ятеро юристів, однак результат цієї наради буде залежати від ОСББ "Престиж" - чи надасть довіреності ще декільком представникам. Я також запропонував свої послуги, заперечень не було. Але і довіреності поки-що не маю. Тобто, ситуація очікування з непрогнозованим результатом. А моя справа, яка раніше була розглянута Шевченківським райсудом, до цього часу чекає своєї черги на відкриття апеляційного провадження за скаргою, яка розміщена на головній сторінці цього сайту. Такі справи.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відверто кажучи, я міг би відмовитися від апеляційної скарги, оскільки постанова судді Притули Н.Г. про часткове задоволення моїх вимог також частково мене задовольняє. Вона має певні юридичні недоліки, очевидні для освічених юристів, а у суперечках з чиновниками її можна використовувати. Головне, що в ній є, це рішення про незаконність тарифів на утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, затверджених мером усіх марсіан. Крім того, у мотивувальній частині встановлено, що розпорядження КМДА, не зареєстровані в органах юстиції, не підлягають направленню на виконання. Отже, ці висновки встановлюють обставини, що не підлягають повторному доказуванню у спорах з тим самим суб\\\'єктом (КМДА), а у інших спорах можуть бути використані іншими позивачами як безпосередньо (незаконність тарифів на утримання будинків), так і опосередковано після належного обґрунтування недопустимості направлення інших розпоряджень на виконання. Чи варто мені використати цей маневр - час покаже.
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Мой иск против 1574 по обслуживанию придомовых территорий КААС поддержал и подтвердил решение суда первой инстанции,видимро потому что Расп.1574 уже и так отменено.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відносно розпорядження КМДА № 1574 - воно також скасоване постановою Господарського суду, апеляційна інстанція залишила постанову без змін. Той факт, що розпорядження скасоване судовими інстанціями та й самим Черновецьким, не порочить його у вирішенні аналогічних спорів з КМДА стосовно наступних розпоряджень, оскільки обставини, встановлені судовим рішенням, повторно не доводяться у інших справах за участю тих же осіб, або принаймі однієї з осіб. Вікторе Андрійовичу, пропоную викласти судове рішення у Вашій справі на цьому Форумі. Нехай ним скористаються якомога більше киян.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email