'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, порекомендуйте, будь-ласка, фірму з  (Прочитано 2599 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

sage

• Гість

Вікторе Івановичу, порекомендуйте, будь-ласка, фірму з ліцензією на встановлення теплолічильників.

"Аква-Україна" видається недекватно дорогою - так само, як і теплолічильники, що вони пропонують: найдешевший 145 євро без ПДВ.

Здається, Ви колись радили для горизонтальної розводки теплолічильник від виробника Actaris. Чи їх дійсно можна у нас придбати - я щось не знайшов жодної фірми-постачальника.

Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Стосовно фірми, яка має ліцензію, зверніть увагу на повідомлення {gro-za - Київ - Ukraine 2008-11-03 19:43:01}. Лічильники фірми "Аква-Україна" дійсно недешеві. Коли я спитав у них, чому так, отримав відповідь, що доводиться щомісяця сплачувати "відкати" та хабарі. Така доля вітчизняного виробника. Декільком іншим виробникам я свого часу пропонував налагодити виробництво недорогих теплолічильників власної конструкції, але з тих же причин ніхто не погодився. Набагато вигідніше імпортувати. Фірма "Актаріс-Україна" продає лічильники італійського виробництва. Знаходиться за адресою Виборзька вул. 103, пов.4, Київ 03067, тел. (044)4907710, факс (044)4907712. Запитуйте лічильник типу Integral MaXX, а купуючи зверніть увагу на діаметр Ваших трубопроводів, щоб не було зайвих проблем з підключенням. Договір та акти про виконані роботи отримаєте від ТОВ "Будмережажитлосервіс". Попередня оплата на банківський рахунок Товариства згідно з фактурою.
Записаний

sage

• Гість
Ще раз дякую, Вікторе Івановичу!
« Reply #2 : 16 Листопада 2008, 11:53:04 »

Ще раз дякую, Вікторе Івановичу!

Самому мені знайти "Актаріс-Україна" не вдалося.

А чи правильно я зрозумів зміст повідомлення {gro-za - Київ - Ukraine 2008-11-03 19:43:01}: Ви працюєте в цій компанії заст. ген. директора?

То, як тільки я придбаю в "Актаріс-Україна" теплолічильник Integral MaXX, мені краще звертатися до Вас, чи на Кіквідзе 2/34, оф.20? Доречі, який там номер телефону?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Зміст повідомлення Ви зрозуміли правильно. Звернутися можете як до мене, по телефону 457-40-72, або 8-050-448-1-844, так і до Гендиректора - Захарченка Геннадія Олександровича. Його телефон 8-067-409-50-61. На підставі звернення буде проведено обстеження трубопроводів ЦО у Вашій квартирі, складений перелік робіт по встановленню лічильників та кошторис витрат. У разі погодження Вам буде запропонований договір з доданим до нього кошторисом та виставлений рахунок-фактура на попередню оплату послуг. Після надходження коштів на поточний банківський рахунок Товариства приступаємо до виконання передбачених робіт, після чого складаємо Акт про виконані роботи. На підставі перелічених документів та паспорту на теплолічильник Ви маєте право звернутися до житлово-експлуатаційної організації з пропозицією укласти Типовий договір про надання послуг з ЦО, ГВП, ХВП та водовідведення, затверджений постановою КМУ від 21.07.2005 р. № 630, а також поставити лічильники на абонентський облік. Далі за послуги щомісяця згідно з показами лічильників та умовами Типового договору сплачуєте виконавцю послуг, з яким укладений цей договір, на його поточний банківський рахунок. Подальші витрати на технічне обслуговування, ремонт, демонтаж, транспортування, державну метрологічну повірку, повторний монтаж лічильників здійснюються за рахунок балансоутримувача будинку у відповідності до тієї ж постанови КМУ, а також постанови КМУ від 12.07.2005 р. № 560. Ця схема неодноразово використовувалася на практиці. Хоч спочатку суперечності з балансоутримувачем доводилося вирішувати в суді (в основному у зв\\\'язку з відмовою споживачів платити за тарифами по-Черновецькому). That\\\'s all folks!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email