Віктор Іванович, доброго дня. У мене знову питання про двоставковий тариф на опалення.
Читаємо Правила розрахунку двоставкового тарифу на теплову енергію та гарячу воду
2. Нормативні посилання
У цих Правилах використовуються посилання на такі нормативні акти:
- Інструкція з планування, обліку і калькулювання собівартості робіт (послуг) на підприємствах і в організаціях
житлово-комунального господарства, затверджена наказом Держжитлокомунгоспу України від 31.03.97 N 24 ( z0183-97 ), зареєстрована в Мін\\\'юсті України 19.05.97 за N 183/1987.
- КТМ 204 України 246-99 "Галузева методика нормування витрат палива на виробництво та відпуск теплової енергії котельнями теплового господарства", затверджена наказом Держбуду України від 17.12.98 N 290.
- КТМ 204 України 244-94 "Норми та вказівки по нормуванню витрат палива та теплової енергії на опалення житлових та громадських споруд, а також на господарсько-побутові потреби в Україні", затверджені Держжитлокомунгоспом України 14.12.93.
- МУ 34-70-080-84 "Методические указания по определению тепловых потерь в водяных и паровых тепловых сетях", затверджені Головним технічним управлінням експлуатації енергосистем Міненерго СРСР 20.09.84.
- Правила користування тепловою енергією, затверджені наказом Міненерго та Держбуду України від 28.10.99 N 307/262 ( z0825-99 ), зареєстровані в Мін\\\'юсті України 30.11.99 за N 825/4118. [/sp]
Якщо місцевий орган самоврядування, для розрахунку цього двоставкового тарифу, використовував саме ці правила то як він міг це зробити:
Два (про інші нічого сказати не можу бо не знаю де їх знайти і подивитися, чи чинні вони чи ні) з вказаних у цих Правилах, нормативні акти, вже втратили чинність, то які тоді нормативні акти використовувалися для розрахунку цього двоставкового тарифу.
Чи можна використовувати ці правил, якщо деякі нормативні акти, які використовувалися згідно з цими Правилами, втратили чинність ?