'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! У справі за моїм позовом, з...  (Прочитано 1339 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

robby

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! У справі за моїм позовом, з приводу укладення з балансоутримувачем типового договору, відбулося вже друге попереднє засідання. Суддя жодного разу не витребував у балансоутримувача жодних статутних документів, чи документів на підтвердження права обслуговувати будинок. Чи є це нормальним? Тобто в матерілах справи крім мого позову, листів та судової практики фактично відсутні докази, що Відповідач є балансоутримувачем мого будинку та взагалі має право надавати комунальні послуги за статутом. Чи повинен я доводити всі ці факти та подавати клопотання про витребування зазначених документів у балансоутримувача?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Попереднє засідання може бути лише один раз у процесі, але при необхідності - з перервами. То мабуть у Вашому випадку оголошувалися перерви. Стосовно поведінки суддів - вони часто в цих питаннях плавають. А крім того, ЦПК зобов\\\'язує кожну сторону доводити обставини, на які вона посилається. Тобто у даному випадку Вам слід заявити клопотання про витребування зазначених документів.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email