'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ув. Виктор Иванович, подскажите пожалуйста название но...  (Прочитано 2753 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Константин

• Гість

Ув. Виктор Иванович, подскажите пожалуйста название нормативного документа в котором сказано, что тепловые сети не имеют право заключать договор на обслуживание новостройки, если в доме не установлен счетчик тепла. Я никак не могу найти этот документ. Спасибо.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Про теплові мережі такого документу немає, але існує постанова КМУ, яка забороняє введення в дію будинків, не обладаних засобами обліку і приладами регулювання споживання води та теплової енергії. Вона прийнята ще в 1995 році, але, як завжди, ніким не виконується. Бо відповідальність не передбачена. Заборонити - і все. Йдеться про постанову КМУ від 3 липня 1995 р. № 483. На сайті ВР розміщена в розділі "Законодавство".
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Взагалі це можна кваліфікувати, як нехтуваня законними інтересами мешканців будинку, які можуть захистити їх у судовому порядку. Вимога - усунути порушення норм зазначеної постанови, внаслідок якого мешканці потерпають від свавілля теплопостачальної організації. Крім того, радив би мешканцям встановити квартирні лічильники теплової енергії для потреб ЦО. Сподіваюся, що водолічильники Ви вже встановили.
Записаний

Константин

• Гість

Счетчик на тепло в моей новостройке стоит, но за октябрь месяц мне пришла квитанция от тепловых сетей по тарифу как в неотопительный период без установленного счетчика. Когда я пошел узнавать на каком основании считают без счетчика, был получен ответ, что на счетчик еще были не оформлены документы. Я хочу потребовать от теплосетей сделать перерасчет за октябрь месяц, ссылаясь постанову КМУ від 3 липня 1995 р. № 483 , что они не имели право принимать дом без оформленных документов на счетчик, и соответственно у них нет законных оснований присылать мне счет за октябрь месяц.

Подскажите ,пожалуйста, прав или нет?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email