Шановний alexa76 - Київ - Ukraine, пропоную два варіанти вирішення Вашого спору. Перший - ви можете коротко викласти на Форумі зміст Ваших позовних вимог та перелічити наявні докази. Керуйтеся при цьому ст.ст. 119 та 57-66 ЦПК України, а також ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", постановами КМУ від 12.07.2005 р. № 560 та від 21.07.2005 р. № 630, судовими рішеннями, викладеними в "Нарисах". Тоді я зможу щось Вам порадити конкретне, а інші учасники Форуму при бажанні також не залишаться осторонь. Другий варіант - спробуйте домовитися з Ольгою або з кимось інших підготовлених у цьому напрямку юристів, скористайтеся їх правовою допомогою. У цьому варіанті у Вашій справі найближчим часом я особисто прийняти не зможу з огляду на свою зайнятість. Маю дуже складну і заплутану господарську справу з участю Києвенерго, як позивача, та ЖБК у якості відповідача. Складність полягає у запущеності оперативного та бухгалтерського обліку у відповідача, а також у безпідставних обсягів теплоенергії, визначених позивачем невідомим розрахунковим методом, та плати за неї, плюс незаконність застосованих тарифів. Тут, як завжди у господарських справах, поєднуються юридичні аспекти спору з суто економічними, необхідні теплотехнічні розрахунки, первинні документи бухобліку, метеорологічні дані тощо, а також систематизація цих даних і оформлення у виді, зрозумілому судді. Про цікаві аспекти цієї справи буду повідомляти, як і раніше, на Форумі і в Нарисах.