'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: 4 alexa76 - Київ - Ukraine 2009-01-19 12:59:33 5 час назад ПИШЕ: \"Бідному ж  (Прочитано 2557 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

4 alexa76 - Київ - Ukraine 2009-01-19 12:59:33 5 час назад ПИШЕ: "Бідному женитися- ніч коротка. Тільки що з суду, справа знову перенесена, тепер через неявку судді, але мав коротку бесіду з представником відповідача- дівчина- юристконсульт. Нагадаю- мій позов грунтувався на оскарженні відповіді ВСП «Індустріальний». Так от на моє запитання: "Чому відповідь юридично нікчемної (дійсно ВСП не є навіть юридичною особою) організації подається на гербовому папері під шапкою "Солом`янська районна у м.Києві рада", чим вводить в оману громадян що звертаються?" разів зо три отримав дурнувату відповідь- "Тому що в нас такі бланки." "А гроші ми все одно будемо з вас вимагати, бо нам немає ніякої різниці- винні-не винні, аби хто небудь заплатив.""

Наступне засідання перенесено на 30 січня, а зараз сідаю готувати заяву до КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" Солом\\\'янської районної у м. Києві ради. Про подальший перебіг подій, якщо комусь цікаво, буду інформувати на форумі. Завчасно дякую всім за спілкування.

=====================================

Ще й як цікаво! Прохання, інформуйте. До речі, повідомте прізвище та ім\\\'я, по-батькові дівчини-юриста. Може мені знайома по інших справах.
Записаний

alexa76

• Гість

Підготував заяву на ім`я директора КП "Дирекції з управління та обслуговування житлового фонду Солом’янської районної у м. Києві ради" Мартиняк О.М. Завтра з нею йду на прийом. На жаль ім`я юристконсульта не запам`ятав, але з її слів, вона відповідає й за КП "Дирекція..." тому завтра поцікавлюсь. Загальне враження від спілкування з нею не дуже приємне- коли чує незручне запитання, то переходить на підвищені тони, намагається втекти як від відповіді, так і взагалі. Дякую за спілкування.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email