'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: УВАГА!  (Прочитано 3444 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
УВАГА!
« : 23 Січня 2009, 21:23:23 »

УВАГА!

Вимушений заблокувати учасника Олег - Львів - Ukraine, його IP-адреса 91.124.117.228, провайдер - Ukraine 228-117-124-91.pool.ukrtel.net

Регулярно засмічував Форум своїми зверненнями наступного змісту : "Віктор Іванович, не могли б ви детально розписати - де можна взяти розподілювачі тепла, лічильник тепла, ціни на них та яка послідовність дій по їх встановленню. А також схему підключення і принцип дії. І чи економічно вигідно їх встановлювати - коли в приміщенні вісім теплових стояків?". Довелося видалити шість таких повідомлень, два залишилися з відповідями.
Записаний

Олександр

• Гість

Думаю він не винен у дублюванні. У мене, наприклад, одразу після відправлення повідомлення, треба повністю закривати сторінку сайту - інакше воно буде дублюватися і дублюватися. Скоріше за все, він відправив повідомлення і просто залишив на якийсь час включеним компьютер...
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дивно! А яким браузером Ви користуєтеся? І чому у інших учасників такої проблеми не існує?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Список заблокованих IP на сьогодні:
« Reply #3 : 24 Січня 2009, 17:01:08 »

Список заблокованих IP на сьогодні:

1)7.123.63.235 Ukraine ingrained-chafer.volia.net

2)91.121.7.211 France tor1.humanistische-union.de

3)217.172.33.20 Germany riai01.ds.lightup.net

4)123.175.146.200 China 123.175.146.200

5)87.106.79.175 Germany s15231295.onlinehome-server.info

6)159.149.155.89 Italy fortytwo.usr.dico.unimi.it

7)94.27.120.85 SOL-FTTB.85.120.27.94.sovam.net.ua

8)91.124.117.228 Ukraine 228-117-124-91.pool.ukrtel.net

Записаний

Олександр

• Гість

"Опера". Думаю, браузер тут ні до чого. Це тільки на Вашому сайті. Доречи, я бачив неодноразово, що такі самі проблеми мають і інші дописувачи сайту.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Неодноразово? Насправді двічі. Ви - перший, Олег - другий. А які cookies у Вас використовуються? Чи встановлені у Вас антивірусні програми? Цікаво було б дізнатися. Ви розумієте, що у разі появи нових подібних випадків, поки не буде з\\\'ясована причина, я буду вимушений блокувати дописувачів, які може й не з власної вини, але засмічують Форум. Тому дізнатися про справжній механізм спонтанного дублювання повідомлень було б повчально.
Записаний

Олександр

• Гість

Ні, я бачив повтори тут на сайті багато разів (4-5 точно). Якщо Ви їх не видаляли, вони повинні залишитися. Сookies ? Я подивився, але поки не знайшов такі, що стосуються цього сайту. Може я "не там" шукав. Антивірусних програм маю 3. Але ж це не є гарантією, во ж розумієте...
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ладно, питання вичерпано, подивимося, що буде далі. Просто феномен цікавий, але мене він не дуже турбує. Тим більше, що редагувати свої власні повідомлення доводиться доволі часто, то чому б паралельно не видалити чужі повтори. Я зараз розблокую Олег - Львів - Ukraine, IP-адреса 91.124.117.228, провайдер - Ukraine 228-117-124-91.pool.ukrtel.net, подивимося, чи будуть повтори .
Записаний

Олександр

• Гість

Якщо він не прочитав цю гілку і сам не зрозумів, що коїться, його пости знов можуть дублюватися. Побачимо...
Записаний

serg

• Гість

Щойно трапилось і у мене така колізія, бо в мене було відкрито декілька сторінок браузера, коли повернувся на цю сторінку після відправлення повідомлення, з"явилося вікно "відправити" чи "додати повідомлення", я й нажав! виявилося задарма...

Наступного разу буду уважніше.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Звісно, коли Ви відкриваєте декілька сторінок браузера, то кожного разу активною є поточна сторінка. Але потім настає черга попередньої. І якщо в ній залишилися не відправлене повідомлення для Форуму, то Ви можете не звернути увагу на власні попередні дії та ще раз клацнути "мишкою" на кнопку "Відправити". Ця історія може повторитися кілька разів підряд. Рекомендація - своєчасно закривайте зайві вікна браузера.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email